Nedvestápok macskáknak

Ahhoz, hogy minél változatosabb étrendet biztosíthass a cicádnak, a jó minőségű, teljesértékű eleségnek számító száraztápok mellett nedvestápokkal is ki kell egészítened a napi menüjét. A macskák egy részére sajnos az a jellemző, hogy a kelleténél kevesebb folyadékot vesznek magukhoz. Ha nedvestápokkal is etetsz, akkor a cicád napi folyadékszükségletének egy részét az ilyen típusú eleségekből is képes fedezni még abban az esetben is, ha őkelme a „rossz ivók” közé tartozik.

Online webshopunk kínálatában hatalmas választék áll a rendelkezésedre a megbízható, neves gyártók minőségi nedvestápjaiból. Az általunk forgalmazott termékek között a kismacskáknak, felnőtt korú állatoknak és az idősebb cicáknak megfelelő nedvestápokat is megtalálhatod többféle ízváltozatban. Emellett olyan speciális nedvestápok is elérhetők nálunk, amelyek érzékeny emésztő szervrendszerű és különleges igényű macskák számára lettek kifejlesztve. Így ha a cicád allergiákra hajlamos, vagy emésztési problémái vannak, akkor is biztos, hogy találsz nálunk olyan eleséget, amely minden téren maximálisan megfelel az igényeinek.

A nedves macskatápok általában zselés vagy ízletes szaftos változatban készülnek. A neves gyártók által előállított prémium minőségű változataik teljesértékű macskaeleségek, azaz minden makrotápanyagot (fehérjék, zsírok, szénhidrátok), vitaminokat, ásványi anyagokat és egyéb, a macskák szervezete számára szükséges anyagot (pl. taurin) is tartalmaznak.