Terráriumok

Ha valamilyen hüllőt, kétéltűt, vagy esetleg kistestű emlőst (tengerimalac, táncoló egér, aranyhörcsög) szeretnél tartani, akkor legelőször is, egy a célra megfelelő méretű és felszereltségű terráriumra lesz szükséged. Az általunk forgalmazott terráriumok között találhatsz hagyományos, téglatest alakú terráriumokat, amelyek ideálisak többek között vízi teknősök tartására, emellett beszerezhetők nálunk egzotikus hüllők és trópusi kétéltűeknek megfelelők, kompakt kivitelű hátterezett terráriumok, „nano” terráriumok, sőt még könnyűszerkezetes, hálóból készült terráriumok is.

Az általad tartani kívánt állatfaj igényeitől függ, hogy milyen típusú és mekkora méretű terrárium az ideális számára. Egy ékszerteknős esetében például egy nagyméretű téglatest alapú a legmegfelelőbb, hiszen gondolnod kell arra is, hogy amikor megnő a kedvenced, akkor bizony jóval nagyobb mozgástérre lesz szüksége. Természetesen nálunk mindent egy helyen megvásárolhatsz, amire csak a terrárium működtetéséhez szükséged lehet: terrárium tetőt, világítástechnikai eszközöketfűtőket, párásító készülékeket, mérőeszközöket (hőmérő, higrométer), terrárium dekorációt (sziklák, kövek, műnövények, gyökerek, faágak) és egyéb praktikus kiegészítőket is.

Ha azt szeretnéd, hogy a terráriumod igazi dísze legyen a lakásodnak, akkor érdemes egy dizájnos terrárium bútort is beszerezned. Egy ilyen praktikus bútorban a számos tároló rekesznek, polcnak köszönhetően az összes kelléket, eleségeket, és a karbantartáshoz szükséges eszközöket is tárolhatod.

Utoljára módosítva: 2024.02.13