AquaEl szűrők, fűtők és egyéb akváriumi felszerelés

A lengyelországi AquaEl cég úgy nagyjából egy évtizede lopta be magát a magyar akvaristák szívébe, ugyanis hazai viszonylatban rendkívül kedvező áron kínált szinte elnyűhetetlen, a prémium kategóriás termékeket megszégyenítő minőségű belső akváriumszűrőket. Az azóta eltelt évek során az AquaEl termékpalettája jelentős mértékben kibővült, így napjainkban gyakorlatilag már bármilyen funkciójú, akvarisztikai/terrarisztikai műszaki berendezést, illetve számos egyéb terméket (pl. díszhaleleségek) is megtalálhatunk kínálatukban.

Az AquaEl termékei iránt igen nagy a hazai kereslet, mivel köztudottan megbízhatóak, ráadásul rendkívül hosszú élettartammal rendelkeznek. Webáruházunk kínálatában a cég által gyártott hagyományos belső szűrők (AqauEl Fan széria) mellett, biológiai szűrésre alkalmas típusokat, és különféle szűrő kiegészítőket (pl. esőztető) is találsz.

Emellett beszerezhetsz tőlünk AquaEl márkájú vízfűtőket, powerhead-eket, légpumpákat, UV-sterilizátorokat, sőt még terráriumban használható talajfűtőt is. Manapság az Aquael már a nano akváriumok piacán is megjelent a prémium minőséget képviselő dizájnos akvárium szettjeivel, amelyek természetesen nálunk is elérhetőek. Az ilyen típusú szettek minden szükséges technikai berendezéssel is el vannak látva (világítás, vízfűtő, szűrő), így ideálisak abban az esetben, ha egy garnélás/nano akváriummal (édesvízi v. tengeri) szeretnéd látványosabbá tenni az otthonodat.

Utoljára módosítva: 2024.02.13