SAK

A SAK márkajelzésű díszhaltápokat egy több évtizedes múlttal rendelkező csehországi akvarisztikai cég gyártja, amely német és amerikai vállalatokkal is együttműködik. A cég termékkínálatában többek között többféle minőségi, szemcsés díszhaleleség is megtalálható, amelyek mindegyike a teljes értékű díszhaltápok közé tartozik.

Az online shopunkban lévő SAK márkájú díszhaltápok között többféle változatot (kisméretű díszhalaknak, közepes testméretűeknek és nagytestűeknek megfelelőt), és kiszerelésűt találsz. Ha minőségi, mikrogranulátumos, szemcsés ivadéktápot keresel ivadékhalak/növendékek számára, akkor érdemes megfontolnod a cég által gyártott és a webáruházunk termékpalettáján is megtalálható teljes értékű ivadékeleség beszerzését. Az ilyen típusú ivadéktápok egyik előnye, hogy optimális ütemű fejlődést biztosítanak az apró, uszonyos kedvenceidnek, emellett csak minimális mértékben terhelik az akvárium vizét, és a kishalak számára szükséges összes tápanyag megtalálható bennük.

Egyes díszhal fajok számára rendkívül fontos, hogy döntően növényi eredetű komponensekből készített eleséghez is rendszeresen hozzájuthassanak. A SAK Green szemcsés díszhaltáp ideális erre a célra, ugyanis jelentős mértékben tartalmaz növényi eredetű összetevőket, ezért például algázók (anci, L-harcsák) számára is kiváló alapeleségként.

Utoljára módosítva: 2024.02.13