Kutya táska, kutyahordozó hátizsák

Szeretnél kistestű kutyád társaságában hosszú sétákra menni, túrázni, vagy kirándulni járni, viszont úgy érzed apró méretéből adódóan nem bírná tartani az iramot? Esetleg a különböző járműveken való közlekedést tennéd kényelmesebbé és biztonságosabbá kis kedvenced számára? Az Okosgazdin hatalmas választékban kapható kisállat szállítására alkalmas táskák minden helyzetben segítségedre lesznek, így kedvenced ezentúl bárhová veled tarthat majd. Legyen szó egyszerű válltáskáról, gurulós-, vagy biciklire szerelhető táskáról, nálunk mindent megtalálsz, ami kutyád szállításához szükséges lehet.

Az Okosgazdin kapható egyéb típusú - kisebb kiegészítők vagy jutalomfalatok tárolására használható - táskák között megtalálhatsz például különleges, kutyád hátára rögzíthető hátizsákokat, vagy praktikus övre csatolható táskákat is, melyek segítségével minden szükséges eszközt magatokkal vihettek a séták során.

Különféle kutyahordozó és kutyaszállító táskák

Kiskedvenceink velünk vannak igazán biztonságban, ahhoz pedig, hogy velünk utazhassanak, elengedhetetlen kellék, egy jól megválasztott szállító eszköz. Az Okosgazdi kutya táska webáruházban számos, kutyák szállításához használható kézi és válltáska közül válogathatsz. Emellett kutyaszállító hátizsákot, gazdi övtáskát, kutyák által hordozható táskát, de még kutyasétáltatáskor igen praktikus jutalomfalat tartó táskát is találsz még kínálatunkban.

Fontos, hogy körültekintően válasszuk ki, melyik állathordozó típus az, amire igazán szükségünk van. Csokorba szedtünk számotokra néhány pontot, amelyek segíthetnek a választásban:

Méret és kényelem: Ez a pont talán sokatoknak egyértelmű, azonban a kisállat hordozó táska helyes kiválasztásához nem elég tudnunk, hogy a kutyusunknak mennyi helyre van szüksége, figyelembe kell vennünk, hogy egy adott hordozóban hány kg a maximum, amit szállítani tudunk. A nálunk megvásárolható Trixie márkájú német kutyatáskák és kutyahordozók igazán széles kínálatot biztosítanak ilyen téren is, pár kilótól egészen 20 kg-ig terjedően tudunk választani belőlük. A kellő hely és a hordozó teherbírása mellett arra is figyeljünk, hogy mennyire lehet kényelmes az adott darab a legjobb barátunk számára. Kutyahordozó hátizsák esetén ügyeljünk arra, hogy számunkra is kellően kipárnázott legyen a táska kialakítása, ugyanis kellemetlen tud lenni, ha egy kutya hátizsák kidörzsöli a bőrünk, netán kényelmetlen számunkra a táska hosszabb ideig tartó viselése.

Szellőzés: Fontos, hogy a hordozó jól szellőzzön, mi sem szeretjük a bezárt tereket, ahol nem mozog a levegő, vagy nincs elég friss oxigén. Ahogy a képeken is látható, a Trixie kutyatáska tervezésekor a német tervezők igen nagy hangsúlyt fektettek az ergonómia mellett a jó szellőzésre is.

Biztonság: Ügyeljünk arra, hogy mindig helyesen zárjuk le a tárolónkat, vagy rögzítsük benne négylábú barátunkat, hiszen egyes kíváncsi természetű kedvenceink valószínűleg kapva kapnának az alkalmon, ha egy kis extra lehetőségük nyílna a körülöttük lévő világ felfedezésére, amikor a gazdi épp nem figyel. Ezt könnyen meg tudjuk akadályozni például a Trixie szállítótáskák nyújtotta lehetőséggel, amelyekben egységesen található egy rövidebb póráz, mely meggátolja, hogy a kutyus kiugorhasson a nyitva felejtett táskából.

A közlekedéshez alkalmas választás: Kutyatáska webáruházunkban több féle hordozó közül tudsz választani, attól függően, hogy milyen tevékenységre szeretnéd magaddal vinni hű útitársad. Amennyiben autóval szeretnétek együtt utazni, rövidebb vagy hosszabb távon, abban az esetben több fajta autós szállítótáska közül tudsz választani, melyeket az üléshez tudsz rögzíteni, ezzel is növelve a biztonságot.

A szárazföldet elhagyva az égbolton is kényelmesen tudod utaztatni kutyusod, ebben lesz segítségedre például a Trixie Wings Airline Carrier kutyatáska. Kialakítása révén ez kézipoggyászként is felvihető repülőre, igaz csak egy kisebb kedvenc fér el benne.

Az autózás és a repülés mellett akár túrázni is tudtok együtt. A kisebb testű kutyáknak is megterhelő lehet egy több órás túra. Ezért fontos egy jól választott kutyahordozó hátizsák, hogy amikor már észreveszed a kutyusodon a fáradtság jeleit, bátran be tudd tenni a könnyen kitisztítható hátizsákba, és tudjátok folytatni a túrát. A túra közben sátrazásra is lehetőségetek van, ugyanis a Trixie hálós utazó táska és sátor ideális helyet biztosít a kutyusnak éjszakára. Földhöz rögzíthető, vízhatlan, és minden oldalán szellőzik, viszont arra nagyon figyeljetek, hogy a kutyusotok ne fázzon, ugyanis a sátor önmagában nem véd a hideg ellen. Természetesen a sátrat ki tudjátok egészíteni a nálunk megtalálható takarókkal, és kutyaágyakkal! 

Egyéb termékeink: Webáruházunkban ebben a kategóriában nem csak kutya hátizsák, és kutya táska található, gondoltunk az aktívabb kutyusokra is. Így például az igazán aktív kutyusok számára nagyon praktikus lehet a Flamingo kutya hátizsák, ezt viselve kutyád segíteni tud neked a felszerelése hordozásában, így te is könnyebben tudsz akár túrázni, és a kutyus is jól eső fáradtággal fog leheveredni a nap végén. 

Az oldalunkon megtalálható szállítótáskákkal nem csak a kisebb termetű kutyusokra gondoltunk, sok ezek közül macskák szállítására is alkalmas. Amennyiben bizonytalan vagy, hogy melyiket válaszd, mindenképp vedd fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink segíteni fognak neked a legmegfelelőbb szállító táska kiválasztásában.

Utoljára módosítva: 2024.02.13