Dog Vital kutyaeledelek

A Dog Vital a magyar Premium Pet Kft. egyik népszerű termékcsaládja. Elsősorban kutyák számára készült száraztápok, nedvestápok, vitaminok, jutalomfalatok, szalámik és speciális kutyasamponok találhatók meg a cég által gyártott Dog Vital márkajelzésű termékek között.

Ha jó minőségű, kiváló ár/érték arányú száraztápot keresel a hűséges négylábú barátod számára, akkor a Dog Vital szárazeleségei biztos, hogy elnyerik majd a tetszésedet. Ezek a websohopunk kínálatában többféle ízváltozatban is elérhetőek. Találhatók közöttük kutyakölyköknek, felnőtt kutyáknak, érzékeny emésztő szervrendszerű, illetve allergiákra hajlamos kutyák számára készült tápok is.

Az általunk forgalmazott Dog Vital jutalomfalatok között olyan speciális termékeket is találsz, amelyek ideálisak fogápolás céljára, ugyanis egyfajta „mechanikus fogkefeként” működnek, így a rágás közben eltávolítják a dentális plakkokat, lerakódásokat, és hatékonyan gátolják a fogkövek képződését. Amennyiben csonterősítő, multivitamint, vagy bőr- és szőrápoló készítményt keresel a kedvencednek, esetleg speciális kutyasampont, nedvestápot, vagy ízletes kutya szalámit, természetesen ezeket a termékeket is megrendelheted tőlünk pár kattintással!

Utoljára módosítva: 2024.02.13