Gimborn

A Gimborn termékeket, amelyek közé több termékcsalád is tartozik a németországi Gimborn GmbH cég gyártja. A vállalat hosszú évtizedek óta van jelen a nemzetközi piacon a prémium minőségű, kutyák és a macskák számára készített speciális eleségeivel, táplálék kiegészítőivel, gyógyhatású készítményeivel, valamint snackekkel, jutalomfalatokkal és még számos egyéb termékkel.

Az általunk forgalmazott Gimborn termékek között a Gimborn GmbH több népszerű termékcsaládját is megtalálod: 

  • A GimCat márkájú snackek, vitaminok, ásványi anyagokkal dúsított jutalomfalatok, rágópálcikák, emésztést segítő malátapaszták kifejezetten cicák számára készülnek. Emellett otthon termeszthető GimCat cicafüvet, szőrhengert és még számos egyéb praktikus terméket is beszerezhetsz tőlünk, amelyek hathatóS segítséget nyújtanak neked a doromboló kedvenced gondozásában.
  • A GimDog termékcsaládba tartozó termékek közül számos olyat megvásárolhatsz tőlünk, amely a hűséges négylábú barátod szakszerű ápolásához szükséges (kutyapelenka, cumisüvegkészlet kölyökkutyáknak, fültisztító folyadék, helyhez szoktató spray, kutya fogkrém stb.)
  • A Gimbi termékcsaládban olyan termékeket találsz, amelyek a kistestű emlősök, rágcsálók szakszerű tartásához, gondozásához kellhetnek (rágcsálóalom, szőroldó paszta rágcsálóknak stb.)
Utoljára módosítva: 2024.02.13