Flatazor / Pro-Nutrition kutyatápok és macskaeledelek Franciaországból

A Flatazor márkájú tápokat egy francia családi vállalkozás gyártja, amely kezdetben kizárólag csak haszonállat takarmányok előállításával foglalkozott, majd 1965-től fokozatosan bővítette a termékpalettáját házi kedvencek számára előállított szárazeleségekkel is. A Flatazor márkanév alatt értékesített tápokat a gyártó innovatív megoldások felhasználásával állítja elő, aminek köszönhetően a késztermékek tápanyagtartalma szinte egy az egyben megegyezik az előállításukhoz felhasznált válogatott, minőségi alapanyagokéval.

Webáruházunk kínálatában széles választékot találsz a Flatazor márkájú, kutyák és macskák számára készült eledelekből. Az általunk forgalmazott Flatazor kutyatápok között nem csak a klasszikus száraztápok (Elite és Prestige tápsorok), hanem speciális összetételű hipoallergén, egyben hiperemészthető eleségek is találhatók (Pure Life és Protect tápsorok), amelyek tökéletesen megfelelnek még a legérzékenyebb gyomrú, allergiás problémákra hajlamos kutyusok számára is.

A termékkínálatunkban a cicák számára készült száraztápok között kismacskáknak, felnőtt állatoknak, ivartalanított cicáknak, érzékeny emésztő szervrendszerű macskáknak és húgyúti megbetegedésekre hajlamos macskafajtáknak megfelelő eleségeket is találsz, szintén különböző minőségi szinten (Crocktail, Pure Life és Protect).

Bármilyen életkorú, fajtájú, aktivitási szintű, vagy egészségi állapotú is legyen a hűséges négylábú barátod, vagy a doromboló kedvenced, a Flatazor márkájú termékek között biztos, hogy találsz majd számára minden szempontból megfelelő tápot.

Utoljára módosítva: 2024.02.13