Kifutók, kennelek, karámok kisállatoknak

A kisállatok számára készített kifutók és kennelek tökéletesen ideálisak arra a célra, hogy a mozgás szabadságát, és a szabad levegőn tartózkodás örömét biztosítsd a hörcsögöd, tengerimalacod, nyulad, csincsillád, szárazföldi teknősöd vagy más házi kedvenced számára úgy, hogy eközben ne kelljen a biztonsága miatt aggódnod. Fontos, hogy a kifutót a kertben árnyékos helyen, például egy nagyobb fa lombkoronája alatt helyezd el annak érdekében, hogy a kedvenced/kedvenceid ne legyenek közvetlen napsugárzásnak kitéve. A kisállatok számára gyártott kifutók és kennelek rendkívül erős rozsdamentes acélból készülnek. A hálóval fedett modellek nyulak számára is tökéletesen megfelelők, mivel nem tudnak belőlük kiugrani és elszökni.

Többféle méretben és dizájnban készítik őket a gyártók, ezért a vásárlás előtt mindenféleképpen vedd figyelembe a kedvenced testméretét és viselkedését is. Manapság már kölyökkutyák számára készült kültéri, kerti kenneleket is lehet kapni. Az ilyen típusú termékeket a gyártók strapabíró poliészterből készítik, az aljuk gumival borított, így a négylábú apróságok teste nem érintkezik közvetlenül a talajjal. Ez olyan esetekben kifejezetten praktikus, ha például csak nedves füvön tudod elhelyezni a kültéri kennelt.

Amennyiben vadászgörényt tartasz, akkor csak olyan kerti kifutót érdemes beszerezned neki, aminek az alsó része rácsos és a teteje is erős ráccsal fedett, ugyanis ezek az intelligens állatok igazi kis szabaduló művészek, és az akrobatikus testi adottságaikból kifolyólag szinte bárhonnan képesek megszökni.

Utoljára módosítva: 2024.02.13