Brit Care és Brit Premium kutyatápok, macskaeledelek

A prágai székhelyű cseh Vafo Praha s.r.o. igen széles termékpalettát mondhat magáénak a különféle állateleségek tekintetében. A cég több népszerű, világszerte ismert és elismert termékcsaládot is felvonultat a felhozatalában.

Webshopunk kínálatában a cég Brit Care és Brit Premium márkajelzésű termékei között elsősorban szuperprémium minőségű kutya- és macskatápokat találsz. A Brit Let's Bite fantázianevű termékcsaládban kifejezetten kutyák számára készült ízletes és egészséges jutalomfalatok, fogínyerősítő finomságok kaptak helyett. A cseh vállalatnál szerencsére a rágcsálók kedvelőiről sem feledkeztek meg, így ha csincsillát, nyulat, tengerimalacot vagy hörcsögöt tartasz, akkor kifejezetten számukra készült speciális eleségeket is találsz az általunk szintén forgalmazott Brit Animals márkajelzés alatt.

Miért érdemes a csehországi vállalat termékeit választanod? Tény, hogy jelenleg még nem annyira ismertek hazánkban, mint a hagyományos díszállat kereskedések, multik polcain megtalálható állateleségek, viszont nemzetközileg kítűnő renoméja van az 1994-ben alapított cégnek. Ez főként annak köszönhető, hogy kiváló minőségű, válogatott alapanyagokból állítja elő a termékeit. Emellett a vállalat képviselői folyamatosan jelen vannak nemzetközi díszállat kiállításokon és a közösségi médiában is aktív a cég. Arról is érdemes említést tenni, hogy több, mint 60 országba exportálják a termékeiket! Tehát, ha prémium vagy szuperprémium minőségű tápokkal szeretnéd kényeztetni a kedvencedet, akkor a Vafo Praha s.r.o állateleségei minden szempontból ideálisak erre a célra.