Aquaforest

Ha te is egy lenyűgöző szépségű korallszirtes akvárium, vagy tengeri nano akvárium büszke tulajdonosa vagy, - esetleg egy ilyen típusú akváriummal szeretnéd meglepni magad -, akkor többek között az is fontos, hogy minden tápanyaggal ellásd az akváriumodban élő korallpolipokat, és más élőlényeket, illetve, hogy a lehető legoptimálisabb életfeltételeket biztosítsd a számukra.

Az Aquaforest termékcsaládban olyan prémium minőségű termékek találhatóak meg, amelyek révén az összes fontos tápanyagot biztosíthatod a rendkívül érzékeny korallpolipok és más élőlények (pl. tengerirózsák) számára. Néhány a kínálatunkban megtalálható termékek közül:

  • Reef Mineral Salt (komplex NaCl mentes tengeri só), magnézium, kálium, fluor, jód és bárium tartalmú;
  • Aquaforest Iodum (koncentrált jódtartalmú termék);
  • Aquaforest Strontium (koncentrált stroncium készítmény);

Emellett vásárolhatsz tőlünk Aquaforest márkájú kalium-, magnézium-, és vastartalmú készítményeket, valamint egyéb, a korallszirtes akvárium működtetéséhez szükséges tápanyag kiegészítőket is (Amino Mix, Bio S, Pro Bio S, NP Pro stb). Természetesen az anemónák, lapanemónák, karéjos anemónák és más tengerirózsák táplálására alkalmas speciális készítményeket is beszerezheted tőlünk.

Az általunk forgalmazott Aquaforest termékek felhozatalában a korallszirtes akvárium berendezéséhez szükséges speciális, toxikus hatású komponensektől mentes ragasztószereket, vízteszteket, illetve a probiotikus hatású, a növekedés serkentő, valamint a színfokozó termékeket is megtalálod.

Utoljára módosítva: 2024.02.13