Neptun vízkezelő szerek és díszhaleleségek

Aki már a rendszerváltás előtt is aktívan foglalkozott akvarisztikával, annak egészen biztos, hogy ismerősen cseng a Neptun márkanév. A magyar cég annak idején szinte kizárólag csak díszhal gyógyszerekkel volt jelen a hazai boltokban (parakill, xantakridin, malachitzöld, metilkék, Neptun gyorsfürdő stb.) Az eltelt évek során a magyarországi székhelyű vállalkozás jelentős mértékben bővítette termékpalettáját, aminek köszönhetően manapság már számos egyéb akvarisztikai termékkel is állnak a vásárlók és a viszonteladók rendelkezésére.

Az Okosgazdi online webshopjában a Neptun márkájú termékek teljes skálája megtalálható. A cég által gyártott kiváló hatásfokú, kis kiszerelésű (általában 50 liter vízhez megfelelő adagban kapható) díszhal gyógyszerek még manapság is remek, költséghatékony alternatívái a hasonló funkciójú, külföldi gyártók által előállított drágább készítményeknek.

Természetesen a webáruházunkban a Neptun gyártmányú vízkezelő szereket, akvárium indítókat, vízelőkészítőket is megtalálod, mint ahogyan az egyszerűen használható, kedvező árfekvésű vízteszteket is. Amennyiben kerti tavad van, akkor nálunk többféle Neptun márkájú, kerti tavakhoz megfelelő készítmény közül is választhatsz (algásodás gátló, növénytáp, árnyékoló, antiklór, halgyógyszerek tavi halaknak stb.) Ugyanez mondható a Neptun márkájú díszhal tápokról, kerti tavi halak és vízi teknősök számára készült tápokról is. Ezek mindegyikét, rendkívül kényelmesen, pár kattintással megvásárolhatod tőlünk online.

Utoljára módosítva: 2024.02.13