Biogance kutya, macska és kisállat samponok, kondícionálók és parfümök Franciaországból

A Biogance márkájú termékeket Franciaországban gyártják. A vállalat szakképzett állatorvosok, vegyészek és gyógyszerészek közreműködésével állítja elő a parbén és fenoxietanol mentes, egyedi összetételű prémium minőségű készítményeit. A gyártó termékpalettáján a kutyák és cicák fülének, szemének, bundájának ápolásához szükséges készítmények mellett, a kisemlősök szakszerű gondozásához készült speciális samponok és egyéb állatkozmetikumok is megtalálhatók.

Legyen akár kutyusod, cicád, vagy valamilyen bájos kisemlősöd, a webshopunk kínálatában lévő Biogance márkájú termékek közül pár kattintással kiválaszthatod és megrendelheted a számára tökéletesen megfelelő készítményeket. A többféle speciális Biogance kutyasampon mellett, fültisztító folyadékokat, szemtisztító oldatokat, szőrzet kondicionálókat és a kellemetlen szagokat megszüntető illatosítókat, szagtalanítókat, parfümöket is bármikor vásárolhatsz tőlünk. A kutya kozmetikai termékek mellett számos Biogance bőrápolási terméket találhatsz macskádnak, nyuladnak vagy tengerimalacodnak is webáruházunkban.

Biogance organikus állatkozmetikai, bőrápolási termékek 

A francia Biogance kutya, macska és kisállat kozmetikai, bőrápolási márka számos értéket képvisel, melyek közül jónéhány kiemelkedő. A továbbiakban ezeket vesszük sorra.

A kutyák, macskák, nyulak és tengerimalacok részére készült Biogance bőrápolási termékek a csúcsot képviselik kategóriájukban. Legyen szó kutyasamponról, kutyaparfümről, macska balzsamról, szőrkondicionáló termékről a Biogance kínálatában jó eséllyel megtalálod a kedvenced számára leginkább megfelelőt.

A Loire-völgyében működő Biogance-nál az állatok iránti tisztelet és elkötelezettség alapvető fontosságú, úgymond vállalati kötelező norma. Ezért organikus bőrápoló termékeik mentesek mindenféle káros anyagoktól és előállításuk során nem folytatnak állatkísérleteket. A Biogance állatápolási termékek parabén, phenoxyethanol és állati olaj mentesek.

Fontos tudnod még, hogy ennél a francia állat kozmetikai cégnél nem univerzális megoldásokra törekednek, hanem céljuk olyan állat bőrápolási termékek előállítása, amelyek figyelembe veszik az egyes állatfajták sajátos igényeit és ehhez messzemenőkig illeszkednek.

A Biogance egy környezettudatos vállalat. Termékeit természetes eredetű, egyben magas minőségű összetevőkből állítja elő, csak újrahasznosítható csomagolásokat használ, mindezzel tiszteletben tartva a környezetet is.

Állandó innováció a pH semleges és hipoallergén kutya- és macskakozmetikai termékekért

Az innováció a Biogance stratégiájának középpontjában áll. Folyamatosan figyelik a különféle piaci trendeket, például a kutyakozmetika, szőrápolás, stb. területén, hogy új, az igényeknek leginkább megfelelő termékeket fejlesszenek ki, méghozzá az állatok természetes anyagokkal történő ápolásához. A Biogance pH semleges és hipoallergén kutyasamponokat, kutyaparfümöket, valamint szőrbontő, szőrkondícionáló termékeket állít elő, ezzel megőrizve négylábú családtagjaink bőrének egészségét és szőrzetének ragyogását. Ezek a bőrápoló termékek nem csak, hogy nem szárítják ki a bőrt, de nem is okoznak viszketést, ellentétben más kozmetikai termékekkel, amelyek ilyen kellemetlenségeket okozhatnak.

Az organikus Biogance termékek állandó magas minőségét a vállalkozás által betartott ISO 22716 gyártási szabvány garantálja, valamint olyan terméktanúsítványok, mint az ECOCERT, amely például igazolja, hogy az összetevők környezetbarát és fenntartható forrásokból származnak. Minden Biogance termék – legyen az macskasampon, kutyabalzsam, kutyaparfüm vagy akár nyúlsampon – 100%-ban Franciaországban készül. A termékek előállítása és továbbfejlesztése számos szakember, így állatorvos, gyógyszerész, vegyész és nem utolsó sorban állatkozmetikus segítségével történik.

Biogance termékek kutyáknak, macskáknak, nyulaknak és tengerimalacoknak

odQRSeD.

A Biogance kínálata széles skálát fed le, ezek:

  • Általános Biogance samponok kutyáknak, macskáknak és kisemlősöknek.
  • Speciális kutyasamponok fehér, fekete- és sötét szőrre, illetve homok- és barackszínű szőrre.
  • Kiegészítő állatápolási termékek, mint a Biogance szárazsamponok, szőrbontást segítő, filcesedést gátló termékek, például permetek és balzsamok, amelyek segítenek a szőr ápolásában. a csomók kialakulásának megelőzésében.
  • A Biogance szemápoló és fültisztító termékei az állatok további higiéniai szükségleteinek kielégítésére szolgáló speciális folyékony tisztítószerek.
  • A Biogance kutyaparfüm több frissítő illatváltozatban is megvásárolható, és használatával az állatok bundáját kellemes illatúvá varázsolhatjuk.
  • A márka legújabb termékcsaládjába pedig a különféle táplálékkiegészítő készítmények tartoznak, amelyek az állatok egészségét és megjelenését belülről támogatják. A folyékony Biogance Phytocare termékeket könnyedén összekeverheted házi kedvenced eledelével, ízletes aromájának köszönhetően kutyád és macskád is örömmel fogja fogyasztani.

És ne felejtsd, ha a Biogance kutya-, macska- és kisállat kozmetikai termékeit választod, akkor nyugodt lehetsz, hogy olyan termékek mellett döntesz, amelyek előállításakor garantáltan kedvenced egészségét és jólétét célozták meg, miközben a környezetvédelmi és minőségi szempontokat is figyelembe vették.

Utoljára módosítva: 2024.02.13