Biogance Phytomalt | Szőrlabda képződés ellen macskáknak

3 890Ft
Betöltés alatt...

A Biogance Phytocare Phytomalt segít a szőrlabdák eltávolításában és kialakulásuk megakadályozásában a kényelmesebb emésztésért. Kiegészítő állateledel felnőtt- és kölyökmacskáknak 6 hónapos kortól. Segítségével gördülékenyebb az emésztés, így megelőzi a székrekedést, öklendezést és újabb szőrlabdák kialakulását.

Táplálékkiegészítő kisokos kutyáknak és macskáknak:

Táplálékkiegésztő kisokos kutyáknak és macskáknak

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

A Biogance márka számos szakértő együttműködéséből született: egy tenyésztő, egy gyógyszerész, egy biokémikus és két szenvedélyes vállalkozó és háziállat szerető alkotja az alapcsapatot, akik még 2008-ban megálmodták a Biogance márkát. A cég az elmúlt 15 év során végig az állatjólétet és az innovációt helyezte előtérbe. Termékeiket a természet ihlette, összetevőik közt organikus hatóanyagok és természetes eredetű összetevők találhatók meg. Parabénmentesek, phenoxyethanol-mentesek, és az egyik legfontosabb, hogy állatkísérlet-mentesek. A Biogance laboratórium saját kutatásfejlesztési központtal rendelkezik, így saját maguk felelnek az összes gyártási, csomagolási és terjesztési feladatért is- ez lehetővé teszi számukra a teljes értéklánc ellenőrzés alatt tartását és a 100%-ban Franciaországban gyártott termékek minőségének állandó garanciáját.

PHTO GAMME

Milyen értékeket képvisel a Biogance márka?

 • Az állatok iránti tisztelet és elkötelezettség: A Biogance-nál az állatok tisztelete mindennek az alapja. Ezért kínálatukat olyan termékek alkotják, melyeket organikus és természetes eredetű összetevőkből állítottak elő. Termékeik tökéletesen alkalmazkodnak az adott állatfajta sajátos igényeihez. Garantálják továbbá, hogy termékeik parabén-, phenoxyethanol- és állati olajoktól mentesek, és a termékek összetételét is oly módon alakították ki, hogy az összeegyeztethető legyen a hatékonysággal és a természet tiszteletével. Minden Biogance termék állatkísérlet-mentes.
 • Környezettudatosság: a Biogance termékek csomagolásai újrahasznosíthatóak. A gyártási folyamatok során a nem szennyező termékek és alapanyagok használatát priorizálják, így megfelelnek a társadalmi felelősségvállalást előtérbe helyező megközelítésüknek.
 • Innováció: Az állatok természetes, bio anyagokkal történő ápolásának úttörőjeként a Biogance-nál az innováció a fejlesztési stratégia központjában áll. Az aktuális piaci trendeket követve igyekeznek mindig új, az igényeknek megfelelően továbbfejlesztett termékeket kínálni vásárlóiknak.
 • Minőség:  A Biogance-nál a termékek minősége az egyik legfontosabb szempont. Minőségbiztosítási csapatuk naponta dolgozik azért, hogy a legmagasabb minőségű termékeket biztosítsák a vásárlóknak. A gyártási folyamat az ISO 22716 (Jó Gyártási Gyakorlatok) tanúsítvánnyal igazolt. A Biogance az első vállalat továbbá, amely Organissime néven ellenőrzött termékeket kínál az ECOCERT által jóváhagyott Ecosoin címkével. Ez a terméksorozat tiszteletben tartja az ECOCERT referencia rendszerének alapelveit. Mit takar ez? Olyan összetevők használatát, amelyek megújuló forrásokból származnak és feldolgozásuk környezetbarát eljárásokkal történik. Termékeik nem tartalmaznak GMO-t, parabéneket vagy phenoxyethanolt. 

Táplálékkiegészítők széles választéka a hatékonyság és a természetesség kombinációjában

A Phytocare termékek folyadék formátumának köszönhetően nem kell a tablettabeadással bajlódni, mely sok esetben időigényes, és mind a gazdiban, mind az állatban rossz élményt hagy. A Phytocare készítményeket egyszerűen az eledelhez kell keverni, finom ízesítésének köszönhetően pedig kedvenced szívesen fogyasztja majd. Mutatjuk, milyen problémákra kínálnak megoldást:

Milyen egyéb termékeket kínál a Biogance?

Részletes termékinformációk

Termékjellemzők:

 • Maláta, paraffin és probiotikumok hozzáadásával
 • Emésztési stimuláns, ami segít kiválasztani a lenyelt szőrszálakat, optimalizálja a bélflóra egyensúlyát
 • Segítségével gördülékenyebb az emésztés, így megelőzi a székrekedést, öklendezést, és újabb szőrlabdák kialakulását

Felhasználási útmutató: Használat előtt alaposan felrázandó. Naponta egyszer keverjen 2,5 ml-t kedvence eledelébe. 1-2 hónapon keresztül használja. A használat szükség szerint újrakezdhető. Az ajánlott napi mennyiség túllépése nem javasolt. A Phytomalt nem helyettesíti a változatos étrendet vagy a gyógyszeres kezelést.

Összetétel:

 • sörélesztő (probiotikum),
 • víz,
 • maláta kivonat,
 • növényi glicerin,
 • folyékony paraffin,
 • sűrítőanyag: xantángumi,
 • savanyítóanyag: citromsav,
 • tartósítószer:
  • E 202,
  • E 211.

Gyermekek elől elzárva, hűvös, száraz helyen, közvetlen napsugárzástól távol tartandó.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13