Nyakörvek macskáknak

A macskák számára készített hagyományos nyakörvek ideálisak abban az esetben, ha sétálni szeretnéd vinni a kedvencedet. Emellett egy ilyen nyakörvre egy olyan kisméretű biléta, vagy címtartó is rácsatolható, amin fel van tűntetve a tulajdonos lakcíme és telefonszáma, így abban az esetben, ha a cica elveszne, akkor a megtalálója könnyen vissza tudja juttatni hozzád. A macska nyakörvek többféle méretben, színváltozatban, alapanyagokból és dizájnban készülnek, így bármilyen trendi, divatos modellt választhatsz a kedvencednek, és természetesen dönthetsz egy egyszerűbb, hagyományos típus mellett is.

A macskanyakörvek mindegyike rendkívül tartós, ellenálló anyagokból készül, így igen hosszú időn keresztül használhatók. Nem okoznak kényelmetlenséget a cicának, mivel a rajtuk lévő csatnak köszönhetően tetszés szerinti méretűre állíthatók be. Vannak közöttük olyan modellek, amelyek fényvisszaverő elemekkel ellátottak és olyanok is, melyek egy kisméretű csengővel vannak felszerelve, így a csengettyűnek köszönhetően nem kell a kertedben lakó énekesmadarak miatt sem aggódnod.

Ha kijárós cicád van, akkor mindenféleképpen érdemes beszerezned egy bolhanyakörvet is neki, mivel így védheted meg legkönnyebben az olyan külső élősködők ellen, mint például a kullancsok vagy a macskabolhák. A bolhanyakörvre (a külső részére) érdemes egy alkoholos filctollal ráírnod a telefonszámodat és/vagy a lakcímedet, így ha a cica elkóborolna, akkor a megtalálója vissza tudja juttatni hozzád.

Utoljára módosítva: 2024.02.13