3 vélemény alapján

Beaphar Collier Calmant – Nyugtató hatású nyakörv macskáknak

2 790Ft
Betöltés alatt...

A Beaphar Calming Collar hatékonyan csökkenti bármely fajtájú macska viselkedésproblémáit, melyek stresszt kiváltó helyzetekben tapasztalhatók. Megbízható, természetes növényi anyagokat tartalmaz, melyek 4 hét alatt lassan szabadulnak fel, ezzel biztosítva, hogy macskája nyugodt, kiegyensúlyozott legyen. Ez különösen fontos azokban a háztartásokban, ahol több háziállat is van, ugyanis a macskák különösen érzékenyek más állatokra vagy a környezetükben való változásokra. Csökkenti a problémás viselkedést, mint a karmolás, jelölés, túlzott nyávogás, együttélési nehézségek. Lenyugtatja a macskát a stresszt kiváltó helyzetekben, például utazáskor, állatorvosi látogatás, költözés, tűzijáték, vihar idején.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Csökkenti a problémás viselkedést, például: karmolás, jelölés, túlzott nyávogás, együttélési nehézségek. Lenyugtatja a macskát a stresszt okozó helyzetekben, például utazáskor, állatorvosi látogatás, költözés, tűzijáték, vihar idején.

A Beaphar Calming Collar hatékonyan csökkenti bármely fajtájú macska viselkedésproblémáit, melyek stresszt kiváltó helyzetekben tapasztalhatók. Megbízható, természetes növényi anyagokat tartalmaz, melyek 4 hét alatt lassan szabadulnak fel, ezzel biztosítva, hogy macskája nyugodt, kiegyensúlyozott legyen. Ez különösen fontos azokban a háztartásokban, ahol több háziállat is van, ugyanis a macskák különösen érzékenyek más állatokra vagy a környezetükben való változásokra.

A Beaphar Calming Collar Valerianát (macskagyökér) és levendulát tartalmaz, melyek a humán gyógyászatban is használatosak a stressz és az idegesség kezelésére, és bizonyítottan csökkentik a túlzott nyávogást, kaparást, jelölést és egyéb nem kívánt viselkedésformákat. A nyakörv hosszú időn át fejti ki a hatását, így ideális az olyan esetekben, mint a háztartásban való változások bevezetése, gyakori utazás, állatorvosi vagy kennelben való megőrzés, hosszabb ünnepség. Közvetlenül felhelyezés után a Valeriana elkezd felszabadulni és körülbelül egy óra múlva kifejti a hatását.

A nyakörv biztonságos, olyan kialakítású, hogy a macska ki tudjon bújni belőle, ha fennakadna valahol.

Összetevők: 2-etilhexil difenil-foszfit, linalol, levendula olaj

Hatékonysági időszak: 4 hét

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (3)


  Vendég (#F3C76)  -  2021. 06. 09. 11:42

  Le teszteltük, ez a negyedik hét. A cicámat mintha kicserélték volna, a szeparációs szorongás elmúlt, rengeteg dorombolás, jó étvágy és nyugalom jellemzi.
  Hátrány: első pár napban durva szag, a fel helyezés kissé nehézkes.
  Mindenképpen újra vevős termék!

  Vendég (#320DA)  -  2019. 05. 06. 22:07

  Megkaptam a terméket... még nem tudok hatásról nyilatkozni... De ami nekem rossz tulajdonság a nehéz feltevés... Egyik cicám annyira idegenkedik fél tőle, Zavarja az erős illat hogy fel sem tudom rakni, Mert nem lehet gyorsan beállítani.. :(

  Vendég (#2B591)  -  2019. 03. 20. 19:51

  Ma kaptuk meg. kíváncsian várom a hatást. 2-3 óra után egyenlőre semmi... Erős levendula és menta illata/szaga van. A hirdetett 6 hét helyett 4 hét van feltüntetve a dobozon hatóidőnek... Ha változna a véleményem néhány nap alatt, újra értékelem...

Utoljára módosítva: 2024.02.13