Hailea

A Hailea márkájú termékeket a kínai székhelyű Guangdong Hailea Group Co. vállalat gyártja. A cég elsősorban az akvarisztikához szükséges műszaki berendezések és kiegészítők előállítására specializálódott. Igaz ugyan, hogy egy viszonylag új gyártónak számít, viszont a termékei a megbízhatóságuknak és jó ár-érték arányuknak köszönhetően már jó ideje számos nyugat-európai és észak-amerikai online webáruház kínálatában is megtalálhatók.

Az Okosgazdi webshopjában a Hailea márkájú levegőkompresszorok, légpumpák, vízpumpák, szűrők mellett a cég által gyártott akvárium világítástechnikai eszközöket (pl. fénycsöveket), valamint egyéb akvarisztikai tartozékokat, kiegészítőket (pótszivacsok szűrőkhöz, szűrőanyagok stb.) is megtalálod, és rendkívül kedvező áron vásárolhatod meg. A Hailea kiváló minőségű, rendkívül attraktív dizájnnal rendelkező komplett akvárium szetteket is készít (nano és klasszikus akvárium szetteket is), így ezekből is igyekszünk minél szélesebb választékot elérhetővé tenni vásárlóinknak.

Manapság a magyarországi nyarakat egyre gyakrabban jellemzik a sokszor több hetes hőhullámok, amelyek során az otthonod hőmérséklete tartósan 30 fok fölé emelkedhet (hacsak nem rendelkezel légkondicionáló berendezéssel abban a helységben, ahol az akváriumod van). Az ilyen időszakok rendkívüli módon megviselhetik az alacsonyabb hőmérsékletet igénylő egzotikus halfajokat (tömeges halpusztulást is okozhatnak), legyen szó akár tengeri, vagy édesvízi akváriumról. Ha végleges megoldást keresel erre a problémára, akkor érdemes megfontolnod egy Hailea márkájú akvárium klíma beszerzését, így soha többet nem kell majd nyaranta a túlmelegedett víz okozta halpusztulás miatt aggódnod.

Utoljára módosítva: 2024.02.13