6 vélemény alapján

PlaqueOff Animal Proden

5 590 5 031 Ft
KosárbaBetöltés alatt...

A szájbetegségek fő oka a bakteriális lepedék. A ProDen PlaqueOff természetes módon teszi lehetővé a kellemetlen lehelet, a plakk és a fogkő megszüntetését. Az eredmények már 3-8 hét után láthatóvá válnak. Használata javasolt, mint megelőző intézkedés, felnőtt fogak megjelenésétől, a rossz lehelet és a meglévő fogkő megszüntetése érdekében. Adja hozzá a száraz vagy konzerv eledelhez naponta egyszer. Mindennapi használatra.

Táplálékkiegészítő kisokos kutyáknak és macskáknak:

Táplálékkiegésztő kisokos kutyáknak és macskáknak

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Összetétel: gondosan válogatott alga; D 1070. természetes jód. A ProDen PlaqueOff VET line egy teljesen természetes termék. Nem ajánlott pajzsmirigy túlműködésben szenvedő állatok részére. Száraz, hűvös helyen, gyermekektől távol tárolandó. Egy flakon kb. 8 hónapig tart ki (kistestű kutyáknak és macskáknak).

Társállatunk szájhigiéniájának elhanyagolása ínygyulladást, fogágybetegséget és fogvesztést eredményezhet.
Ha e problémákat kezeletlenül hagyjuk, a baktériumok bejuthatnak a véráramba és szív-, vese- és májbetegségeket okozva akár öt évvel is szükségtelenül megrövidíthetik kedvenc állatunk életét. 

Macskáink és kutyáink fogainak és ínyének egészségesen tartása az egyik olyan terület, ahol az állattartóknak és az állatorvosoknak együtt kell dolgozniuk. Míg az állatorvos által végzett fogko-eltávolítás (depurálás) és polírozás a preventív gyógyászat fontos része, a társállat fogainak egészséges állapotban tartása az állatorvosi vizsgálatok közötti idoben az állattulajdonosok feladata.

A PlaqueOffTM Animal könnyen alkalmazható, otthoni használatra alkalmas szájhigiéniai program kutyák és macskák számára. A PlaqueOffTM alkalmazása szükségtelenné teszi a mindennapi fogkefehasználatot. 

Mi a PlaqueOff AnimalTM?

A PlaqueOffTM Animal hatóanyaga egy természetes növényi anyag, amelyet az Ascophyllum nodosum-D1070TM nevu tengeri algából vonnak ki. Az algát a Norvégia és Izland körüli tengerekbol gyujtik. Az Ascophyllum nodosum szárított, granulált formája 12 vitamint és 13 makro- és mikroelemet tartalmaz. Természetes jódban szintén gazdag.

Hogyan fejti ki hatását?

 • Az ínybetegséget a plakkot (foglepedék) képzo baktériumok felhalmozódása okozza. A plakk a nyálban természetesen eloforduló ásványi anyagok hatására fogkové alakul, ami a fájdalom és a rossz szagú lehelet elsorendu oka. Jól ismert, hogy a nyál összetétele hozzájárulhat a plakk és a fogko képzodését elosegíto baktériumok eltávolításához. úgynevezett szisztémás hatással rendelkezik (ellentétben a plakkot és a fogkövet lekoptató csontok vagy fogkefe mechanikai hatásával). Feloldódás után a hatóanyagok bekerülnek a véráramba, majd a nyál összetételét megváltoztatva megakadályozzák a plakkot képzo baktériumok fogakhoz való tapadását, így megelozik a plakk és a fogko okozta problémák kialakulását.
 • A hatóanyag(ok) a szájüregben mindenhová eljutnak, még a fogak közé és azokra a helyekre is, ahol már súlyos és fájdalommal járó problémák alakultak ki (tehát olyan helyekre is, ahol például fogkefét nem lehet használni).
 • Azokban az esetekben, amikor a plakk és a fogko már kialakult, a PlaqueOffTM Animal hatóanyaga lebontja a baktériumokat, így a fogko és a plakk leesik a fogakról vagy azokról nagyon könnyen eltávolíthatóvá válik.

Klinikai vizsgálatokban már mind össze 4-8 hetes használat után 66%-kal csökkentette a plakk és 46%-kal mérsékelte a fogkó-képzodést. Rendszeres használatának folytatása további javulást eredményezett. Súlyosabb esetekben használata elott javasolt a fogkóeltávolítást, esetekben a javasolt napi adag 2-szerese adható az elso 2-3 héten.

Kiszerelés: 40 gramm

Adagolás

Testsúly / Napi adag /Gazdaságosság

 • Kistestű kutyák (<10kg) és macskák: 1/2-1 mérőkanál / 4-8 hónap
 • 10-25 kg: 1-2 mérőkanál / 2-4 hónap
 • 25 kg felett: 2 mérőkanál / 2 hónap

Táplálékba keverve adható az mellékelt mérokanállal

Tárolás: Hűvős, száraz helyen.

Eltarthatóság: A dobozon jelzett idopontig. Bontás után egy éven belül fel kell használni.

Figyelmeztetés:

 • Gyermekek elől távol tartandó!
 • Kérje állatorvosa tanácsát, ha kedvencét pajzsmirigy betegséggel kezelik

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (6)


  Vendég (#28F153)  -  2024. 01. 30. 07:05

  Évek óta használom, sokat segít a fogkő elleni harcban, de önmagában nem oldja meg a problémát.

  Vendég (#28A72B)  -  2024. 01. 08. 07:05

  Minimalizálja a fogkőképződést. A kutya szívesen fogyasztja. Szép fehérek a fogai és alig van szájszaga.
  Ez a kis doboz nagyon sokáig elég, szóval ár-érték arányban jó termék.

  Vendég (#2690D4)  -  2023. 10. 10. 09:26

  A kutyánknak fel sem tűnik, hogy kapja. 2-3 hét után a kezdődő fogköve csökkent is és a szájszaga is javult. Bár drágának tűnik, nagyon sokáig elég a doboz tartalma, hatása miatt megéri megvásárolni.

  Vendég (#188F62)  -  2022. 07. 08. 08:49

  A kutyám tökéletesen elfogadja ezt a "fűszerezést" a tápon és a fogai rendben a szájszag eltünt.

  Vendég (#79915)  -  2021. 05. 09. 14:56

  Csak ajánlani tudom, szép tiszták a kutyusunk fogai, hófehér és csillogó.
  Az is pozitív, hogy gyakorlatilag nincs szájszaga, mint amikor csak a tápot eszi.😁😁😁

  Vendég (#29368)  -  2019. 02. 26. 15:00

  Ajánlom, nekünk segített a 18-éves kutyusnak fogkövesség miatt gyuladt íny és fájdalom kezelésében is. 🐾