Rólunk

Kutyát, macskát, hörcsögöt, esetleg egyéb kisállatot tartasz? Szeretnél kis kedvencednek korrekt áron jó minőségű eledelt, felszerelést és egyéb kiegészítőket beszerezni? Szeretsz részletesen tájékozódni az egyes termékeket illetően, illetve a különböző alternatívákat áttekinteni, mielőtt bármit is megvásárolnál? 

Ebben az esetben a lehető legjobb helyen jársz, kisállat webáruházunkban kiváló termékek közül válogathatsz, amelyek mindegyikéről igen részletes információkkal szolgálunk.

De az OkosGazdi.hu jóval több mint egy állateldel és felszerelés webshop. Ahogy a gyermeknevelés, úgy a felelős kisállattartás is komoly felkészültséget igényel. Ahogy a portálunk címe is utal rá, szeretnénk segítséget nyújtani nektek, gazdiknak. Oldalunkon minden kutya, macska és egyéb hobbi kisállattartó számára igyekszünk minél hasznosabb és érdekesebb információkkal szolgálni.

Magazinunkban számtalan cikket találhatsz, amelyek komoly segítséget nyújthatnak a kisállatok megfelelő tartásában, így etetésében, nevelésében és gondozásában egyaránt.

A webáruház és a magazin mellett pedig még további, a kisállatartók számára igen hasznos funkciók is elérhetőek lesznek majd.

A OkosGazdi portál és webáruház üzemeltetője az Okosgazdi Kft. Elérhetőségeinket és részletes cégadatainkat itt találod meg. Bármilyen kérdésed van lépj velünk kapcsolatba, szívesen segítünk.

Akciós termékek

-19%
Calibra Dog GF Junior Small Breed Duck & Potato
Calibra Dog GF Junior Small Breed Duck & Potato
10 490 8 490Ft
1 változat
-4%
FitActive Next Adult Lamb & Fish with Cranberries
FitActive Next Adult Lamb & Fish with Cranberries
12 490Ft-tól
2 változat
-16%
Belcando Adult Multi-Croc szószos száraztáp kutyáknak

Belcando Adult Multi-Croc

1 320Ft-tól
3 változat
-12%
Kutyatáp fehér szőrre
Nature's Protection Superior Care - White Dogs Adult Small & Mini Breeds
1 480 1 290Ft-tól
3 változat
-7%
Happy Dog Supreme Maxi Baby GR 29
Happy Dog Supreme Maxi Baby GR 29
13 990 12 890Ft
1 változat
-23%
Orijen Regional Red Cat & Kitten
Orijen Regional Red Cat & Kitten
1 800Ft-tól
4 változat
-55%
AZP Adult All Breed Lamb táp érzékeny emésztésű felnőtt kutyáknak

AZP Adult All Breed Lamb

8 980 3 990Ft
1 változat

Magazin

Szerzők