Crida Pharm állatgyógyászati készítmények kutyáknak és macskáknak

A Crida Pharm gyógyszergyár kifejezetten innovatív állatgyógyászati készítmények és étrendkiegészítők fejlesztésére és gyártására specilizálódott. A gyártó innovatív termékei megoldást biztosítanak különféle betegségek kezelésére, illetve akár azok megelőzésére is.

A megfelelő takarménykiegészítők az állatgyógyászatban egyre nagyobb jelentőséggel bírnak, és ezt szerencsére egyre több gazdi is felmeri. A Crida Pharm hatékony összetételű termékei számos betegség esetén jelentenek megoldást, mind a kezelés, mind a megelőzés területén. A kínálatunkban előrhető Crida Pharm termékek etetése könnyű, mivel mindegyük ízletes rágótabletta formájában kapható.

Tekintsd meg ezek listáját. Alább röviden kitérünk a gyártó egyes különleges készítményeivel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókra is. Így például elmondjuk többek között azt, hogy miért is az egyik legjobb választás a Crida Pharm FOR liver májvédő tabletta a piacon, valamint például azt is, hogy miért ajánljuk különösen a Crida Pharm OPTYsan szemvédő tablettát fehér szőrű kutyák számára.

Ismerd meg a Crida Pharm-ot és innovatív állatgyógyászati termékeit

Rendkívül nagy örömünkre szolgál, hogy forgalmazhatjuk a Crida Pharm gyógyhatású étrendkiegészítő rágótablettáit, ugyanis habár ezen készítmények a magyar piacon még kevéssé ismertek, összetételük és ár/értékük okán egyértelműen komolyabb figyelmet érdemelnek. Szerencsére a gyártó termékeit már egyre több magyar állatorvos is ajánlja, így szintén egyre több kutya és macska gazdi ismeri meg a készítményeket.

A Crida Pharm gyógyszergyár a legmagasabb iparági standardek és minőségi kritériumok szerint működik. A gyártási folyamat során minden részletre és lépésre kiemelt figyelmet fordítanak. A vállalat megalapítása óta kiemelt hangsúlyt kap a termékfejlesztés, és az így megalkotott számos állatgyógyászati készítményt a legkorszerűbb gyártóberendezésekkel állítják elő.

Crida Pharm állatgyógyászati vállalat

Májvédő extra magas hatóanyagtartalommal

A gyártó legnépszerűbb terméke a Crida Pharm FOR liver májvédő és gyulladáscsökkentő rágótabletta, amely magas hatóanyagtartalmával nagyban támogatja az anyagcsere folyamatokat és antioxidáns hatása révén csökkentheti a szabad gyököket, így felgyorsíthatja a sejtfunkciók helyreállítását. A piacon elérhető májvédő készítmények közül kiemelkedik hatóanyagtartalmával, így 

  • a macskáknak és kistestű kutyáknak szánt tabletta (mini jelölésű) SAMe (S-adenozil-L-metionin) tartalma 120 mg, 
  • míg a 10 kg feletti kutyáknak szánt tabletta hatóanyagtartalma 480 mg.

Előbbiek okán a Crida Pharm FOR liver májvédő rágótabletta hatóanyag/ár értéke jelenleg a legkedvezőbb a piacon.

Szemvédő, ami a fehér kutyák könnyfoltjait is eltünteti

A Crida Pharm OPTYsan különlegessége nem csak abban áll, hogy az egyik legjobb összetételű és hatásfokú szemvédő rágótabletta a piacon, amely védelmet nyújt az UVA/UVB sugárzás ellen, valamint csökkenti a retinakárosodás kockázatát és intenzitását, hanem abban is, hogy megakadályozza a szemkörnyéken jelentkező könnyfoltok megjelenését, amelyek a fehér szőrű kutyák esetében a szemkörnyék elszíneződését okozzák.

Vashiányos, vérszegény kutyáknak

A Crida Pharm GLOBI fer rágótabletta vashiányos, vérszegény kutyák vagy macskák kezelésében nyújthat nagy segítséget. A GLOBI fer tabletta a vasanyagcserében és a vörösvértestek szintézisében segíthet, ezáltal támogatva a szervezetet vashiányos vérszegénység, hemolitikus vérszegénység és poszt-haemorrhagiás vérszegénység esetén. A készítmény fáradtság, kimerültség és gyengeség esetén is segíthet, hiszen ezen tünetegyüttesek is sok esetben a B-vitamin- és a vashiányra vezethetőek vissza.

Emésztéstámogató, gyomorvédő

A Crida Pharm GASTRO health egy gyomorvédő rágótabletta, amely egy speciális gyógynövénykivonat, kalcium-karbonát és nátriumalginát komplex révén védi a kutyák és macskák gyomornyálkahártyáját. Különösebb gyomorbántalmaktól nem szenvedő kutyák és macskák esetében is javallott esetenként a készítmény kúraszerű alkalmazása.

Komplex immunerősítő

A Crida Pharm IMUNO power rágótabletta a piacon elérhető egyik legkomplexebb összetételű immunerősítő készítmény kutyáknak és macskáknak. Gyógynövények és több a humán gyógyászatban is már kipróbált és bizonyított hatóanyag, vegyület optimális komplexe révén kiválóan használható a legyengült szervezett erősítésére, így immunhiányos állapotokban, fertőző betegségek kezelésében, kemoterápiás kezelésben és a lábadozás időszakában is.

Találsz még a Crida Pharm termékek közt vesetámogató, csonterősítő, csonképződés fokozó, ízületerősítő, szőr- és bőrtámogató készítményeket is, amelyek közös jellemzője innovatív összetételük, valamint számos felhasználó által visszaigazolt hatékonyságuk és kedvező ár/érték arányuk.

Utoljára módosítva: 2024.02.13