Crida Pharm GASTRO health rágótabletta kutyáknak és macskáknak

4 932Ft
Betöltés alatt...

A Crida Pharm GASTRO health rágótabletta egy gyomorvédő készítmény kutyáknak és macskáknak, amely gyógynövénykivonatokat, kalcium-karbonátot és nátriumalginátot tartalmaz. Ezeknek a hasznos összetevőknek köszönhetően védi a gyomornyálkahártyát. Általános gyomorbántalmaktól nem szenvedő házikedvencek esetében is javallott eseti kúraszerű az alkalmazása.

Táplálékkiegészítő kisokos kutyáknak és macskáknak:

Táplálékkiegésztő kisokos kutyáknak és macskáknak

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

Ismerd meg a Crida Pharm-ot, az innovatív állatgyógyászati készítmények gyártóját

A Crida Pharm innovatív állatgyógyászati termékek és táplálékkiegészítő készítmények fejlesztésére és gyártására szakosodott gyógyszergyár. A vállalat termékei hatékony megoldást jelentenek számos állatbetegség kezelésére és megelőzésére.

A vállalat alapítása óta az innovációra és termékfejlesztésre helyezte a hangsúlyt, aminek eredményeképpen számos korszerű állatgyógyászati készítményt hoztak létre. A vállalat termékeit a világ számos országába exportálják.

Crida Pharm gyártóüzeme

A legmagasabb iparági szabványok és minőségi előírások szerint működő gyógyszergyár szakemberei minden gyártási folyamatnál kiemelt figyelmet fordítanak a részletekre. A gyártás során igen korszerű eszközparkot használnak.

A Crida Pharm nemzetkötileg is ismert

Részletes termékinformációk

Crida Pharm GASTRO health rágótabletta összetétele:

  • Nátrium-alginát: 200 mg
  • Kalcium-karbonát: 200 mg
  • Standardizált körömvirág kivonat: 30 mg
  • Standardizált gyömbér kivonat: 30 mg
  • Segédanyagok (szorbit, mannitol, húsaroma, Mgsztearát) q.s.ad 1 cp

Alkalmazás: szájon át

Macskák számára:

  • ¼ tabletta 5 kg-nál kisebb súly esetén
  • ½ tabletta 5 kg feletti súly esetén

Kutyák számára:

  • 1 tabletta 10 kg testtömegenként.

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A termék alkalmazása vagy használatának meghosszabbítása előtt konzultáljon állatorvosával, mivel az állat egyéni tüneteitől függően változhat az adagolás vagy a használat módja. A természetes anyagtartalomnak köszönhetően a termék színe változhat, de anélkül, hogy a minőségét befolyásolná.

TÁROLÁS: Tartsa távol a nedvességtől és a fénytől. Száraz helyen, 25 ºC-ot meg nem haladó hőmérsékleten, az eredeti csomagolásban tárolandó.

Gyermekektől elzérva tartandó!

CSOMAGOLÁS: A doboz 30 osztható tablettát tartalmaz.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13