Pórázok kutyáknak

Minden kutya imád sétálni, játszani és új dolgokat felfedezni. Biztos így van ez a te kutyáddal is. Ha azonban sétára kerül a sor, mindennél fontosabb a biztonság. Arra pedig csak egy biztos módszer van, ami nem más, mint egy jó és erős póráz. Nálunk mindenki megtalálhatja a kutyájának megfelelő pórázt. Többek között olyan gyártók termékei közül választhatsz, mint a német Trixie vagy a szintén német Flexi.

Ma már számtalan stílusban, méretben és színben kaphatók pórázok. A Trixie által gyártott pórázok többnyire puha, de egyben igen erős és tartós nejlonból készülnek. Mivel nagyon könnyűek, kényelmes a használatuk, mind a kutyának, mind a gazdinak. A Flexi által gyártott fel- és lecsévélődő automatikus pórázok pedig szintén igen praktikusak, emellett pedig számtalan színben és többfajta praktikus kiegészítővel - pl. világító övszalaggal vagy LED lámpával az éjszakai sétákra tervezve - kaphatóak.

Ha pórázt vásárolsz, mindig a kutyád igényeit kell először szem előtt tartanod és csak utána következhet a stílus és a színvariációk közötti válogatás. Figyelembe kell venned a kutyád fajtáját és azt is, hogy hogyan viselkedik séta közben.

Még fiatal a kutyusod? Akkor ez a tökéletes időszak arra, hogy elkezdődjön a pórázhoz szoktatás. Egy visszahúzható póráz a legjobb opció erre a feladatra. Egy ilyen póráz lehetővé teszi, hogy a kutyus nagyobb területen barangoljon, de szükség esetén, azonnal le is lehet rövidíteni a póráz hosszát.

Nem számít, hogy egy kicsi kutyusnak vagy egy igazán nagytestű kutyának keresel pórázt, ugyanis nálunk biztosan megtalálod a megfelelőt!

Utoljára módosítva: 2024.02.13