Kutya toalett és tartozékok

Egy tökéletes világban kutyád minden alkalommal, mikor szükségét érzi, bevonulna a fürdőszobába, magára zárná az ajtót és elvégezné a dolgát a toaletten, mindezt a te társaságod és segítséged nélkül. Bár ez az álom nem valószínű, hogy valóra válhat, mégsem kell amiatt aggódnod, hogy kutyád "ürítési" szokásai megkeserítik majd az életed. Hiszen itt van neked az Okosgazdi webáruház, ahol minden eszközt megtalálsz, amivel szobatisztaságra nevelheted kedvencedet, illetve tisztán tarthatod környezetét és lakásodat.

Használd a nálunk kapható kutyapelenkákat és helyhez szoktató sprayket, hogy könnyebbé tedd a szobatisztaságra való nevelést, ezáltal megkímélve lakásodat a váratlan "balesetektől".

Környezeted szagmentesen tartásához a webshopunkban megtalálható (alom) szagtalanító spray-k lesznek segítségedre. Utóbbiak macskás, kisállatos háztartásban még kiemeltebb szereppel bírnak.

A kutyapiszok gyűjtő zacskókat akár az itt kapható praktikus és stílusos tartók egyikébe helyezve is magaddal viheted a sétákra.

Utoljára módosítva: 2024.02.13