Kerékpáros kiegészítők

A kerékpárra rögzíthető kisállat szállító eszközök olyan praktikus kiegészítők, amelyeknek köszönhetően akkor is magaddal viheted a négylábú barátodat, amikor biciklis kirándulásra indulsz. Az ilyen típusú szállítóeszközök – amennyiben jó az időjárás – olyankor is jól jönnek, ha az otthonod közelében lévő állatorvosi rendelőbe szeretnéd elvinni a kedvenced. A széles választéknak köszönhetően többféle modell közül választhatsz, így biztos, hogy te is megtalálod a termékeinek között a kedvenced számára és az egyéni ízlésed tekintetében is tökéletesen megfelelőt.

Az ilyen típusú termékek között igen nagy népszerűségnek örvendenek a kerékpárra felszerelhető fonott kosarak, amelyeket egész egyszerűen csak a bicikli kormányára kell ráakasztani. Jól szellőznek, és teljesen biztonságos a használatuk, a kosár tetején lévő védőrácsnak köszönhetően. Vannak közöttük olcsóbb, egyszerűbb kivitelű modellek és kényelmes párnával ellátott változatok is. Tökéletesen megfelelnek kutyakölykök és kistestű felnőtt kutyák szállítására.

A funkcionalitásuknak köszönhetően a kerékpárra felszerelhető szállító táskák és a szállító boxok is igen kedveltek a vásárlók körében. A kerékpár csomagtartójára rögzíthető szállító boxok és az elejére rögzíthető szállító táskák erős, tartós anyagból készülnek, jól szellőznek és tökéletesen biztonságosan szállítható bennük kistestű kutya, és macska is. Rendkívül kényelmesek, és egy belső karabinerrel is rendelkeznek, amihez hozzá lehet rögzíteni az állat nyakörvét, így biztos, hogy szállítás közben nem tud majd kiugorni a kedvenced.

Manapság már olyan kisállat szállításra szolgáló eszközöket is be lehet szerezni, mint például a kerékpárral vontatható tréler, amely vízálló kivitelének köszönhetően nagyobb távolságokra történő szállításra is tökéletesen megfelelő.

Utoljára módosítva: 2024.02.13