Kutyaruhák

Még csak csöpörög az eső, de máris szinte kínszenvedés kicsalni a napi sétára víz- és esőfóbiás kutyádat? Ne aggódj, nem vagy egyedül, hiszen rengeteg kutya választaná inkább az otthon melegét, mintsem egy sétát az esőben, vagy a hóviharban. Az Okosgazdi viszont ebben az esetben is megkönnyíti a dolgodat, hiszen a nálunk kapható vízhatlan kutyaruhák, -kabátok szélsőséges időjárás esetén is - legyen az heves eső, hó, vagy szél - szárazon tartják majd kutyádat, ezáltal kellemesebbé téve a séta élményét.

Az Okosgazdin kapható könnyű és kényelmes viseletű kutyalábbelik - kutyakesztyűk, kutyazoknik és kutyacipők - segítségével megóvhatod érzékeny kutyád mancsait például nyáron, a forró talaj által okozott égési sérülésektől, vagy megelőzheted a csúszós jégen való séta miatt előfordulható baleseteket. Már sebes lábú kutyád számára a kutyacipők és -zoknik megfelelő védelmet biztosíthatnak a lehetséges sebfertőződés ellen.

Emellett webshopunkon található egyéb stílusos kutyaruházatainkkal biztosíthatod kutyád sötétben való láthatóságát, vagy különlegessé teheted megjelenését egy kivételes kutyapulóver vagy kutyakabát segítségével.

Utoljára módosítva: 2024.02.13