Elindult az Okosgazdi.ro, most már Románia területére is szállítunk

Az elmúlt években számos megkeresés érkezett hozzánk a határon túli magyaroktól, köztük Erdélyből, hogy szeretnének állateledel és / vagy felszerelést rendelni kutyájuknak, macskájuknak, illetve egyéb kedvenceiknek. Elsősorban logisztikai okokból őket sajnos eddig nem állt módunkban kiszolgálni. De most örömmel jelenthetjük be, hogy a minap elindítottuk az Okosgazdi romániai webshopját, amely az Okosgazdi.ro Internet címen érhető el. Így most már egész Románia területére lehet rendelni kínálatunkból.

Okosgazdi állateledel és felszerelés webáruház magyar és román nyelven

Fontos tudnod, hogy az Okosgazdi kisállateledel és felszerelés webáruház magyar, illetve román oldala két különböző Internet címen érhető el, amelyek az alábbiak: 

A magyarországi címekre csak az Okosgazdi.hu, míg a romániai címekre csak az Okosgazdi.ro oldalon keresztül tudtok megrendelést leadni. Az árak a magyar oldalon forintban, míg a román oldalon lejben vannak megadva. A szállítási díjak és az ingyenes / kedvezményes szállítási sávok is némileg eltérnek a két webáruház esetében, aminek oka, hogy eltérő távolságokra és különböző futárszolgálatokkal kézbesítjük rendeléseiteket a két piacon (MPL, illetve DPD). Mindazonáltal a magyar webáruházhoz hasonlóan, a román shopban is igen kedvező ár/értékű ajánlatokat találsz például kutyatáp, macskaeledel témában, hogy csak a legfontosabbakat említsük.

Az Okosgazdi.ro román nyelven érhető el, és román nyelvű email és telefonos ügyfélszolgálattal is állunk a romániai kisállattartók és akvaristák rendelkezésére.

Reméljük, hogy minél több gazdit és kedvencét tudjuk majd kiszolgálni Romániában is. Amennyiben kérdésetek van elértek bennünket.

Végezetül álljon itt egy-egy fotó két híres kutyafajtáról, az erdélyi kopóról, valamint a kárpáti pásztorkutyáról (románul ciobănesc românesc carpatin):

Erdélyi kopó

Kárpáti pásztorkutya


Hozzászólások 

Oszd meg a véleményed!

Utoljára módosítva: 2024.02.13