10 vélemény alapján

AdTab kullancs és bolha elleni rágótabletta macskáknak

Ízletes és könnyen beadható, egy hónapos védelem macskádnak bolhák és kullancsok ellen, ami segít otthonodat is megvédeni. Az AdTab egy ízletes, kicsi rágótabletta macskák részére, ami gyorsan hat bolhák és kullancsok ellen is. A macskák jól tolerálják, egyben igen hatékony. Az AdTab folyamatosan hat egy egész hónapon keresztül. A készítmény alkalmazható 8 hetes vagy annál idősebb és 0,5 kg vagy annál nagyobb testtömegű macskák kezelésére. A készítmény hatóanyaga a lotilaner, ami a klinikai vizsgálatok szerint sem lép kölcsönhatásba más, kedvencüknél gyakran használt gyógyszerekkel. Gyors, kényelmesen alkalmazható és közvetlenül megvásárolható, vény nélkül. Vanília ízesítésű, amit a macskák kifejezetten szeretnek.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Elanco AdTab macskáknak

Hogyan működik az AdTab macskáknak?
Kiterjedt kutatások igazolják, hogy az AdTab-ot a macskák jól tolerálják és kiemelkedően hatékony a használati utasításban előírt adagban alkalmazva. Az AdTab hatóanyaga a lotilaner, ami túlzott stimulációt vált ki a bolhák és kullancsok idegvégződésein, és gyors pusztulásukat eredményezi. Az adagolást megelőzően a macskára került bolhák 8 órán belül elpusztulnak, az adagolást megelőzően a macskára került kullancsok pedig 18 órán belül pusztulnak el. Bolhák esetében a hatás a rákapcsolódástól számított 12 órán belül kialakul, és a készítmény beadását követő egy hónapos időszakban fennáll. Egy teljes hónapon keresztül hatékony bolhák és kullancsok ellen.

Hogyan kell alkalmazni az AdTab-ot?

 • 1. Lépés: Válaszd ki a macskád méretének és testtömegének megfelelő AdTab-ot.
 • 2. Lépés: Vedd ki a tablettát a csomagolásból.
 • 3. Lépés: Tedd a tablettát az eleségbe vagy add kézből kedvencednek.
 • 4. Lépés: A rágótablettá(ka)t etetéskor vagy etetés után kell alkalmazni. Ismételd havonta.

Adagolása:

Ahhoz, hogy biztosítsd macskád védelmét az AdTab-bal 8 hetes korától bolhák és kullancsok ellen, a macska testtömegének megfelelő AdTab méretet kell választani és a maximális hatékonyság érdekében a rágótablettá(ka)t etetéskor vagy etetés után kell beadni. Használd ezt az útmutatót, hogy megtaláld a macskádnak megfelelő kezelést:

 • Macskák 0,5 – 2,5 kg között: AbTab™ 12 mg lotilaner tabletta
 • Macskák >2,0 – 8,0 kg között: AbTab™ 48 mg lotilaner tabletta
 • 8 kg testtömegnél nagyobb macskáknál a rendelkezésre álló erősségek megfelelő kombinációját kell alkalmazni, hogy az ajánlott 6–24 mg/kg-os adagot elérje.

Ellenjavallatok: Nem alkalmazható a hatóanyaggal, vagy bármely segédanyaggal szembeni túlérzékenység esetén.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (10)


  Vendég (#2B6672)  -  2024. 05. 14. 19:03

  Maximálisan meg vagyok elégedve. Szuper gyors a kiszolgálás, a terméktől azt kaptuk, amit vártunk. Legközelebb is innen fogok vásárolni. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

  Vendég (#2B43A1)  -  2024. 05. 10. 11:01

  Két napja kapta meg a cicusunk a tablettát.
  Simán megette, nem kellett noszogatni.
  Eredményt még nem tudot mondani, de szerintem ez jó választás volt.

  Vendég (#2B4260)  -  2024. 05. 10. 07:21

  Eddig nagyon bevált! 3 kinti-benti cicánál kullancs, bolha, egyéb élősködő nem volt. 4 hónapja használjuk a terméket! Érdemes több havi adagot venni!

  Vendég (#2A9C2B)  -  2024. 04. 15. 07:56

  Pár napja kapta meg. Véleményt meg nem tudok írni, De az biztos hogy a nagyon finnyás válogatós cicám simán megette. Azóta nem találtam benne kullancsot, előtte már hármat kiszedtem belőle

  Vendég (#29DEF5)  -  2024. 03. 15. 08:40

  Jól működik a tabletta, már nincs vakarózás. Figyelni, hogy valóban hat 1 hónapig. Igazán a hónap letelte után érdemes véleményt írni.

Utoljára módosítva: 2024.02.13