N&D kutyatápok és macskaeledelek

A Natural & Delicious (N&D) kutyatápok és macskaeledelek az olasz Farmina kutyatáp gyártó szakértő kezei közül érkeznek áruházunkba. Ezek a szuperprémium minőséget képviselő szárazeledelek a márka nevéhez híven természetesek és finomak, és kompromisszumok nélkül tartalmaznak minden olyan, az egészséges élethez elengethetetlen tápanyagot, amire a legjobb kutyatápot kereső gazdik házikedvenceinek szüksége lehet. Tápláló, ízletes, és mentes minden olyan hozzávalótól vagy adalékanyagtól, aminek nincs helye egy háziállat étrendjében. A Farmina N&D tápokban sosem fogsz tehát mesterséges színezéket, aromákat, térfogatnövelőket vagy mesterséges tartósítószereket találni, így ha kutyád és macskád minőségi etetése fontos szempont a számodra, ezt a márkát bizalommal választhatod. A lenyűgözően széles választéknak köszönhetően háztartásotokban legyen bár terítéken kutyatáp allergia, vagy akár emésztési problémák miatt szükséges grain free kutyatáp (gabonamentes) etetése, a Farmina N&D tápok között meg fogod találni a Te és házikedvenced igényeihez leginkább passzoló(ka)t.

Régi tévhit, hogy a legdrágább kutyatáp a legjobb - a valódi minőséget nem az eledel ára, hanem annak összetevőlistája árulja el neked. Nézd csak meg bármelyik Farmina kutyatáp összetételét webáruházunk termékoldalain, és láthatod, miért is ajánljuk olyan jó szívvel. Amennyiben a miénken túl további N&D kutyatáp vélemény olvasásának érzed szükségét, ajánljuk figyelmedbe a vásárlói értékeléseket akár a mi termékoldalainkon, akár a világszerte több millió elégedett gazdi internetszerte hagyott értékeléseiből. Esetleg már ismerkedsz ezzel a fantasztikus olasz kutyatáp márkával, és úgy érzed, jól jönne segítségként egy N&D kutyatáp etetési útmutató? Erre is gondoltunk, hogy Neked könnyebb lehessen. A termékek oldalán az adagolást, illetve a napi etetési költséget bemutató táblázatokat találhatsz. Ha pedig N&D táp vásárlás mellett döntesz, számos típust gyors és ingyenes kiszállítással rendelhetsz meg.

Miért válaszd az olasz Farmina tápokat kutyád és macskád etetésére?

A Farmina egy olasz családi hátterű állateledelgyártó cég. Az olasz mentalitás szerves része, hogy szinte minden, amit tesznek a család körül forog. A családokban pedig az étel az a kulcsfontosságú elem, ami összehozza a családot, és megőrzi az egészséget. A család iránti szeretet, a velük való törődés és az ételek elkészítésében megszerzett szakértelem az, ami a márkát az egész világon ismertté tette az elmúlt 60 évben. Mi pedig tudjuk, hogy a kutyák és macskák manapság már a mi családjaink szerves részét képezik, így teljesen magától értetődő, hogy sajátunk mellett az ő táplálkozásuk is kiemelten fontos az egészséges, boldog életminőség elérésében. A cég mottója is beszédes: "Happy pet, happy you.", azaz "boldog kedvenc, boldog te".

Az olasz Farmina vállalatot a természet inspirálta, a tudomány pedig az eszköze. Küldetésük a legkiválóbb táplálkozási rendszerek létrehozása és alkalmazása, melyek hatékonysága tudományosan igazolt, és kedvenc kutyáink és macskáink egyaránt örömmel fogyasztják. Minden N&D receptúrában csakis első osztályú nyers alapanyagokat használnak fel, melyeket a Farmina táplálkozástudományi szakemberei által megszabott szigorú szempontok szerint készítenek el. Ez a szakértelem pedig egy tudományosan világszerte elismert, kifejezetten a ragadozó állatok egészségügyi és táplálkozási igényeihez kialakított formulákat és étrendet eredményez. A kiegyensúlyozott étkezés házikedvenceinket, ezáltal minket is nyugodttá, kiegyensúlyozottá és boldoggá tesz.

Az N&D eledelek legfontosabb közös jellemzői

  • magas hústartalom csakis a legkiválóbb minőségű, szigorúan ellenőrzött alapanyagokból
  • az N&D eledelekben található teljes fehérjetartalom 98%-át állati eredetű fehérjék adják
  • Alacsony glikémiás index. Az N&D Prime, az N&D Pumpkin és az N&D Quinoa tápsorokban ezt a gabonafélék teljes hiányának, az N&D Ancestral Grain tápjaiban pedig olyan ősi gabonafélék (pl. zab és tönkölybúza) felhasználásának köszönhető, melyek a kutyák és macskák szervezete által könnyen emészthető szénhidrátforrást nyújtanak. Egyetlen termékük sem tartalmaz kukoricát vagy olyan gabonát, melyet kedvenceink szervezete nem, vagy nem jól tud hasznosítani. Az N&D tápok receptúráinak összeállításakor a Farmina figyelembe vette, hogy a kutyák és macskák ősi, természetes étrendje csak nagyon kis mennyiségű szénhidrátot tartalmaz, és semmi szükségük nincs a fölös szénhidrátokból származó extra kalóriákra. Az ő anyagcseréjük más mint a miénk, energiájukat az elfogyasztott állati fehérjékből és zsírokból nyerik. 
  • a Natural&Delicious termékek gyártása során kizárólag GMO-mentes alapanyagokat használnak fel
  • a mesterséges tartósítószerek szóba sem jöhetnek a Farminánál, így ezt csak természetes antioxidánsok segítségével, tokoferolokban gazdag kivonatokkal értik el, melyek lehetővé teszik a természetes tartósítást.
  • az N&D kutyatápok és macskatápok olyan védőgázas csomagolásban kerülnek forgalomba, amelyek nitrogéntartalmuknak köszönhetően kizárják a tápban található zsírok oxidációjának, vagyis avasodásának lehetőségét. Ez az eljárás szintén a természetes tartósítást segíti.
  • az N&D tápok etetése a nagyon magas minőségű beltartalomnak hála jóval gazdaságosabb más tápokkal szemben, ugyanis kedvenced hamarabb telítődik, és kevesebb mennyiségű eledellel is tökéletesen jól tud lakni. A kiegyensúlyozott tápanyagtartalomnak köszönhetően pedig ez a teltségérzet tartós is tud maradni

Rendkívül széles választék

Az N&D tápok számos változatos tápsor formájában, a legkülönfélébb ízesítésekkel kaphatók. Ez biztosítja, hogy négylábú házikedvenced egyrészt mindig változatos, megújuló módon táplálkozhasson, másrészt a különböző érzékenységekben, allergiákban szenvedő kutyák és macskák számára is biztosíthatod az ő a speciális szükségleteiknek legmegfelelőbb N&D tápot. Csirkeallergia, vagy más ételérzékenység? Gabonamentes táplálás? Szőr-bőrproblémák? Emésztőrendszeri panaszok? Ma már ezek sem jelenthetnek problémát. Az olasz Farmina N&D eledelek között mindenki megtalálja a számára tökéletes változatot, ezzel biztosítva a tökéletesen egészséges és boldog kutya- és cicaéletet.

Utoljára módosítva: 2024.02.13