Yumove kutya ízületerősítők és egyéb táplálékkiegészítők

Ismerd meg az Egyesült Királyság legnépszerűbb kutya ízülettámogató és porcerősítő tablettáját, valamint a Yumove márka számos további közkedvelt étrendkiegészítőjét is.

Az Okosgazdi webáruház kínálatában megtalálható Lintbells YuMOVE és YuDIGEST táplálékkiegészítők a kutyák szükségleteinek széles skáláját szolgálják ki, a termékek között találhatsz ízületvédő, szőr- és bőrápoló, emésztést támogató, szemtámogató készítményeket,  de ezüstionos ujjra húzható kutyafogkefét is.

Az angol márka legismertebb terméke a YuMOVE Joint Care ízületerősítő tabletta, amely mind kölyök, mind felnőtt, mind pedig idős - azaz Senior - kutyáknak megfelelő változatban is elérhető. Ízülettámogató hatása több angol és amerikai klinikai kutatás szerint is már 6 hét után megfigyelhető. A Trustpilot rendszerében a termék értékelése "Excellent" (58000 visszajelzést követően).

A YuMOVE porcerősítő az angolszász állatorvosok által az egyik legnagyobb arányban ajánlott termék ízületi problémák és azok megelőzése céljából, mind Nagy-Brittaniában, mind a tengerentúlon. Világszinten több mint 2 millió dobozzal adtak el belőle csak 2022-ben. A brit szigeteken egyébként a legnagyobb forgalmú ízületerősítő termék.

Mikor érdemes YuMOVE Joint Care ízületerősítő tablettát adnod a kutyádnak?

A sertésmáj ízesítésű, saját tenyésztésű, illetve erősen szelektált forrásokból származó új-zélandi zöldkagylót tartalmazó YuMOVE Joint Care Adult terméke jó választás, ha az állatorvos ízületi gyulladást állapít meg kedvencednél, de nagytestű kutya esetén már megelőzési célból is érdemes a tabletta rendszeres etetése. Kistestű kutyák esetében is kifejezetten ajánljuk, ha kedvenced sokat sétál, szaladgál, esetleg kénytelen vagy rendszeresen lépcsőzni vele. Ha úgy veszed észre, hogy kutyád fáradékony, mozgása merev, lemarad a sétákon, netán sántikál, akkor szintén érdemes megpróbálkoznod a YuMOVE tabletták adásával. A Joint Care tabletták növelik a kutyák csontjainak rugalmasságát, ízületeik védelmét, valamint fokozzák mozgékonyságukat. A kölyökkutyák - különösen a nagytestű változatok - gyorsan növekednek, így ízületeik különösen megterhelődhetnek, ezért esetükben nagyon fontos, hogy odafigyeljünk azok egészségére. Ebben nyújt segítséget az újdonsült kutya gazdiknak a YuMOVE Joint Care Young ízületerősítő.

Az angol gyártó csak a legjobb minőségű, saját új-zélandi üzemében tenyésztett, valamint szigorúan szelektált tenyésztőktől beszerzett zöldkagylót dolgozza fel ízületerősítő termékeiben. Az optimális zöldkagyló "szüret" időpontját számos tényező meghatározza, így a víz áramlása, a hőmérséklet, az évszak, a fizikai elhelyezkedés, mindezek tényleg óriási különbséget jelentenek. Előbbiek okán például csak az év bizonyos időszakaiban tenyésztett zöldkagylót használják fel.

Új zélandi zöldkagyló - YuMOVE

Ugyanakkora jelentősége a zöldkagyló feldolgozási módjának is. A felhasznált zöldkagylót fagyasztva szárítják, ami garantálja, hogy a kagylóban található ásványi anyagok maximálisan megmaradjanak, ezzel is növelve a porcerősítő tabletták hatásosságát.

A fagyasztva szárítási eljárás lényege, hogy az alapanyagból - jelen esetben új-zélandi zöldkagylóból - a nedvességet gyorsan, igen alacsony hőmérsékleten, körülbelül -50 Celcius fokon vákuum segítéségével kivonják egy alacsony légnyomású kamrában. Ezen módszer nagy előnye, hogy ennek során kizárólag a víz távozik az kagylóból, így az megőrzi ásványi anyag komponenseinek összes előnyös tulajdonságát.

Ezen szigorú beszerzési, valamint feldolgozási rendszer biztosítja azt, hogy a Lintbells által előállított, ActivEase® jelöléssel szabadalmaztatott zöldkagylópor Omega 3 tartalma közel nyolcsorosa, míg hatásossága közel 30-szorosa egy átlag gyártó által felhasznált standard zöldkagyló por hasonló értékének, amit klinikai kutatásokkal igazoltak. Jó tudni még, hogy naponta 8 alkalommal is mintát vesznek a termelőüzemben, arról való meggyőződés céljából, hogy minden egyes előállított termék minősége eléri-e a kívánt szintet.

Mindennapos emésztés támogatás az érzékeny gyomrú kutyáknak

Amennyiben kutyád érzékeny emésztésű, hajlamos a kisvukot kergetni, akkor ajánljuk a YuMOVE másik termékét, a Digestive Care-t, amely egyensúlyban tartja kedvenced emésztőrendszerét, hozzájárul annak egészséges működéséhez. A gyártó többi tablettás termékéhez hasonlóan szintén sertésmáj ízesítésű, így vélhetően kutyád se fog ellenkezni.

Ez a pre- és probiotikumokat is tartalmazó (egyedi BioActiv™ Complex) étrendkiegészítő szilárdan tartja kutyád székletet, valamint csökkenti a bélgázok mennyiségét. Prebiotikum tartalma okán hatásossága magasabb fokú, mint a legtöbb hasonló, de csak probiotikumot tartalmazó kutya emésztés segítő terméké. A prebiotikumok segítik a rossz baktériumok blokkolását, miközben táplálják a jó baktériumokat (probiotikumok), ezáltal is támogatva a kutyák emésztőrendszerét.

Érdekesség, hogy a YuMOVE Digestion Care tablettánként 200 millió probiotikus Enterococcus Faecium baktériumot tartalmaz.

Megoldás a viszkető bőrre 

Kutyád viszkető bőrrel küzd? Akkor próbáld ki a YuMOVE Skin & Coat Care Itching Dog szőr- és bőrápoló olaj komplexet, amely Omega 3 és 6 esszenciális zsírsavak kombinációjával csillapítja a viszketést, csökkenti a vedlés mértékét és állítja helyre a szőrzet természetes szépségét.

Amennyiben pedig kiállításra vinnéd a kutyádat, akkor is tudunk ajánlani egy Lintbells terméket a számotokra. Ilyenkor használjátok a YuMOVE Skin & Coat Show Dog olajat, amely lecitin és lutein tartalma okán, egyrészt még ragyogóbbá varázsolja kutyád szőrét - a különbség már 4-6 hét elteltével egyértelműen láthatóvá válik -, másrészt még kedvenced szemeinek egészségét is támogatja.

Közös jellemzője mindkét YuMOVE olajnak, hogy csillapítják az allergia okozta bőrviszketést, elősegítik a szőrnövekedést, valamint javítják a bőr és szőrzet állapotát, megjelenését.

A Lintbells termékei vákumfóliás csomagolásúak annak érdekében, hogy minőségüket minél inkább és minél tovább megőrizzék.

Utoljára módosítva: 2024.02.13