Lintbells YuMOVE Digestive Care Dog l Probiotikum kutyáknak az egészséges emésztésért

18 615Ft
Ingyenes kiszállítás
Betöltés alatt...

A Lintbells YuDIGEST Dog, új nevén YuMOVE Digestive Care mindennapos támogatást nyújt az érzékeny gyomrú kutyáknak. Támogatja az egészséges emésztést, szilárdan tartja a székletet, csökkenti a szélképződést. Olyan emésztést segítő táplálékkiegészítő a kutyák számára, amely tartalmaz pre- és  probiotikumokat is. Kiszerelés: 120 tabletta

Táplálékkiegészítő kisokos kutyáknak és macskáknak:

Táplálékkiegésztő kisokos kutyáknak és macskáknak

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Lintbells YuDIGEST Dog, új nevén YuMOVE Digestive Care egy olyan probiotikus / prebiotikus komplex formula, amely támogatja a kutya emésztőrendszerének természetes egyensúlyát az érzékeny pocakkal rendelkező kedvencek számára. Tartalmazza prebiotikumokat és  probiotikumokat plusz az egyedülálló BioActiv ™ komplexet: három különböző természetes prebiotikum, amelyek blokkolják a rossz baktériumokat és táplálják a jó baktériumokat. Nagyon jó érzés nap mint nap segíteni az érzékeny gyomorral rendelkező kutyáknak.

Megkülönböztetünk „jó” és „rossz” baktériumokat. Bizonyos kórokozók normálisan is megtalálhatóak a bélflórában, kis számban. Amikor ez a jól működő rendszer felborul, egy gyulladásos folyamat, antibiotikum kezelés vagy akár –érzékeny emésztésű kutyusok esetében- megváltozott etetés hatására, az a mikroflóra egyensúlyának eltolódásával, és kellemetlen hasi tünetekkel járhat. Ilyenek lehetnek az étvágytalanság, fűevés, haspuffadás, gázosodás, illetve lazább, hasmenéses bélsár ürítése.

De mik is azok a pre,-és probiotikumok?

A probiotikumok az előbb emlegetett, bélben élő „jó” baktériumok, melyeket kívülről, különböző készítmények segítségével is pótolhatunk. A prebiotikumok olyan, a szervezet számára emészthetetlen anyagok -többnyire növényi rostok-, amelyeket a bélben élő organizmusok fermentálni képesek, így ideális környezetet teremtve a kedvező baktériumoknak. Lényegében az előnyös mikróbák tápanyagául szolgálnak. Mivel ezek adagolása veszélytelen, és számos pozitív hatásuk van, érdemes otthon, a házipatikában kifejezetten kutyák számára fejlesztett probiotikus készítményt tartani. A YuDigest azért tökéletes választás kutyusod emésztésére, mert  pre-és probiotikumok egyszerre találhatóak meg, így teljeskörű támogatást nyújtva az emésztésnek – és így az egész szervezetnek.

Feltöltés jó baktériumokkal: Több mint 200 millió pro-biotikus Enterococcus Faecium baktérium dolgozik naponta tablettákként, hogy megőrizze kedvence természetes bélbaktérium populációját.

Blokkolja a rossz baktériumokat: Magas tisztaságú prebiotikumok az MOS ( mannán-oligoszacharidok), scFOS ( frukto-oligoszacharidok) és a Béta Glükán segítenek a rossz baktériumok blokkolásában, miközben táplálják a jó baktériumokat, amelyek támogatják a kutyák emésztőrendszerét.

Segíti az egészséges emésztést: A probiotikumok és a prebiotikumok bioaktív kombinációja támogatja az egészséges bélrendszer környezetét, hogy segítse kedvence emésztését, hogy kutyája egészséges és aktív maradjon.

Összetétel:

 • Frukto-oligoszaharidok 26%
 • Élesztő kivonat
 • Mannan- oligoszaharidok 26%
 • Éta- glukán 13%
 • Probiotikum: Enterococcus faecium (NCIMB 10415)
 • Kálcium Foszfát
 • Magnézium Sztearát

Analitikus összetevők:

 • Fehérje 21.3%
 • Zsírtartalom 8.7%
 • Nyers rost 4.1%
 • Nyers hamu 11.8%

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13