Kong kutya- és macskajátékok

A KONG kutya játékok mögött a Joe Markham által 1976-ban alapított amerikai Kong Company áll. A cég elsősorban kutyák és macskák részére készült számos, valóban tartós kutyajáték előállítására helyezi a fő hangsúlyt. Törekvésük sikerrel is járt, ugyanis a prémium minőségű Kong kutyajátékok rendkívül népszerűek a kutyatartók körében, a strapabíró kutyajáték fogalma mára pedig szinte egybeolvadt a Kong márkanévvel. Az amerikai vállalatnál kizárólag olyan kutyajátékokat állítanak elő, amelyek nem tartalmaznak allergén vagy mérgező hatású alapanyagokat, ráadásul speciális kialakításuknak köszönhetően semmilyen sérülést nem okozhatnak négylábú kedvencednek.

Az Okosgazdi webáruház széles termékpalettáján számos KONG játék közül választhatod ki a kutyád és macskád számára legmegfelelőbbeket. Ha kutyád van, akkor egy Kong kutya frizbi vagy Kong tölthető kutyajáték mindig tuti befutó, csak úgy, mint a márka egyik legnépszerűbb terméke, a Kong harang. Sípoló játék, apport, óriás csont, Kong labda, kutya kötéljáték... szinte minden Kong kutyajáték több méretben és változatos formákban kapható, így minden korú és testméretű kutya számára bőven van választék. A gyártó az igazi rágóbajnokok számára hozta létre az extra erős anyagból készült Kong Extreme játékokat, melyek anyaga erősebb az összes többinél. Természetesen, amennyiben cicák számára készült minőségi játékokat keresel, akkor is érdemes körülnézned a KONG márka termékei között, hiszen például az általunk forgalmazott pattogó KONG tollas labdákkal, vagy a macskamentás plüss játékokkal kiváló szórakozási lehetőséget biztosíthatsz játékos cicusod számára.

Több tízezer gazdi és kutyus véleménye szerint a Kong kutyajátékok a világ legjobb játékai közé tartoznak. Válogass a csupa izgalmas Kong termék között, és kutyáddal döntsétek el, igaza van-e a többieknek! :)

Miért gondoljuk, hogy a Kong az egyik legjobb kutyajáték márka?

A Kong kutyajátékok 1976 óta töretlen népszerűségnek örvendenek, ez idő alatt pedig a gyártó a kutyák és gazdik bevonásával már-már tökélyre tudta fejleszteni a márkát. Hogy miért a Kong a legjobb kutyajáték? Szerintünk az alábbiak miatt:

  1. Biztonságosak. A gyárból kikerülő Kong termékek a legszigorúbb minőségellenőrzési folyamatokon esnek át, mielőtt a boltok polcairól kutyád mancsai, vagy épp fogai közé kerülnek. A legtöbb termék alapanyaga a természetes kaucsuk gumi, a gyártási folyamat során pedig semmilyen káros, mérgező vagy olyan anyag nem kerül felhasználásra, amely pl. allergiát vagy sérülést tudna kiváltani.
  2. Minőségiek. És ezt nem csak úgy mondjuk - Kong kutyajáték vélemények ezrei támasztják ezt alá. A gyártó nem spórol a minőségi alapanyagon, hiszen csak így biztosítható, hogy egy valóban tartós kutyajáték jöhessen létre, mellyel a házikedvenc és ezáltal a Gazdi is maradéktalanul elégedett lesz.
  3. Változatosak. A Kong kutyajátékok számos különböző formában, méretben és erősségben elérhetőek, így biztosítva azt, hogy minden életkorú és testméretű kutya megtalálhassa a maga kedvencét, amivel aztán hosszú-hosszú ideig élvezettel játszik majd. A széles termékpaletta egyaránt kínál interaktív kutyajátékokat, labdákat, tölthető kutyajátékokat, kutya frizbiket és további számos érdekességet. Az igazi kihívást keresők számára alkotta meg a gyártó a Kong Extreme kutyajáték sorozatot, mely termékek fekete színükről könnyen felismerhetők. Ezek az extra erős kutyajátékok már-már elnyerik "szétrághatatlan kutyajáték" képzeletbeli díját. De a már-már jelzőt is csak azért használjuk, mert tökéletesen elpusztíthatatlan játék nincs. Nagy elszántság kell hozzá, illetve sok-sok idő és kitartás, de ha egyszer elhatározza, előbb-utóbb azért sikerülni fog. Persze közel sincs egyszerű dolga, úgyhogy fel lehet kötni a kutyagatyát, mert a Kong valóban egy kiemelkedően tartós kutyajáték. 
  4. Fejlesztő hatásúak. A Kong játékok egyaránt nyújtanak fizikai és szellemi kihívást a kutyáknak. Az interaktív, jutalomfalattal tölthető Kong játékok például kiváló logikai játékok, melyek akár hosszabb időn át is le tudják kötni a kutyát. A Kong játékok kiválóan alkalmasak arra, hogy játszva tréningezd kedvencedet.
  5. Stresszcsökkentő hatásúak,  kiváló unaloműzők, egyben figyelemelterelő. Az érdekes, változatos kutya Kong játékok sokáig képesek fenntartani a kutya figyelmét, teljesen le tudják kötni őt, ezáltal jelentősen csökken az esélye annak, hogy egyéb nemkívánatos tereptárgyakat, ruhadarabokat vesz célba játék, vagy rágcsálnivaló gyanánt.

Ahogy a fenti példák is mutatják, a Kong játékok használata számos izgalmas, játékkal töltött órát tartogat magában kedvenc kutyád részére. Egy Kong kutyajáték ár tekintetében lehet, hogy nagyobb befektetésnek tűnik, ugyanakkor tartósságuk miatt várhatóan hosszabb ideig veletek maradnak, mint más játékok, amik hamarabb tönkremennek, ezáltal mindig új darabra van szükség belőlük. 

A Te kutyád számára melyik a tökéletes Kong játék?

  • Kong Classic: A Kong kutyajátékok legnépszerűbb darabjait találod itt. A kategóriát olyan klasszikusok erősítik, mint a robosztus Kong harang, a Kong Bounzer, a jutalomfalattal tölthető Kong Ball labda és Kong Wobbler, a szupermasszív Kong Goodie Bone gumicsont, a vízen lebegő Kong Aqua harang vagy a Kong Flyer Frizbi. Ezek a játékok már sok tízezer kutyánál bizonyítottak.
  • Kong plüssök: ezek a pihe-puha plüssök egyszerre több igénynek is meg tudnak felelni. Ha bújásra és melegségre van szükség, akkor puha plüss barátok, ha egy kiadós rágcsálásra és gyepálásra, akkor pedig strapabíró, belül rágókötéllel vagy csipogóval ellátott kihívást jelentő játékok. 
  • Kong labdák: Különböző méretű, színű és kinézetű labdák nagy választéka tartozik ide, melyeket izgalmas külsejük, hangjuk miatt szívesen vadásznak le a kutyák. Szétrághatatlan kutya labda? Olyan bár nem létezik, de ezek piszkosul közel állnak hozzá.
  • Kong Extreme: a Kong márka extra erős kutyajáték kategóriája azoknak a kutyáknak, akik más játékokat könnyen kikezdenek. Az Extreme játékok kivételesen erős gumiból készülnek, és a valódi "rágógép" kutyák számára ajánlottak.
Utoljára módosítva: 2024.02.13