2 vélemény alapján

Kong Wobbler kutyajáték

7 490Ft
Betöltés alatt...
A KONG Wobbler harang igazi óriás a jutalomfalattal tölthető játékok között! Kemény műanyagból készült interaktív, "keljfeljancsi" elven működő, jutalomfalat-adagoló játék. Az alja lecsavarható, így egyszerűen tölthető.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A KONG Wobbler harang egyedülálló összetevői utánozhatatlanok ellenállóságukat, tartósságukat tekintve.

A felmérések azt mutatják, hogy az állatorvosok és kutya idomárok a KONG játékokat ajánlják a legtöbbször világszerte.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (2)


    Kata  -  2019. 02. 22. 08:10

    Többet vártam tőle. Nem rossz, leköti a kutyust, de nem áll mindig vissza. Petrának legalábbis sikerül jó ideig az oldalán gurítania, így egy csomó falatka kijön belőle :)Elég nehéz is, nem kellemes, amikor az ember bokájához csapódik, gondolom a kutyusnak sem egy élmény, ha orrbavágja. Az első használat után, úgy nézett ki, mintha már ezer éve nyúznánk (betonon használtuk és össze-vissza karcolódott). Nem is nyúlok érte túl gyakran. Vannak ennél sokkal jobb Kong játékok is. De Petra, ezzel is farkcsóválva játszik, szóval nála lehet, hogy több csillagot érdemelne;)

Utoljára módosítva: 2024.02.13