Happy Cat macskatáp Németországból

A márkanév igencsak beszédes a szuperprémium Happy Cat macskatáp esetében, ugyanis első és legfontosabb céljuk az, hogy a macskák boldog és kiegyensúlyozott életéhez szükséges legmagasabb minőségű száraz- és nedvestápokat biztosítsák számotokra. Ezek a termékek Németországban, a legszigorúbban ellenőrzött gyártási körülmények között készülnek, ennek pedig a vásárlói elégedettségen túl a szakmai elismertség terén is megvan az eredménye. Tudtad, hogy a Happy Cat márka 2022-ben elnyerte a legjobb macskatáp díját a CheckForPet nagytesztjén, mely során 41 másik vizsgált márkát utasított maga mögé?

A német gyártó számára kiemelt fontosságú, hogy a cicák a koruknak és életvitelüknek legmegfelelőbb tápot kaphassák. Az igencsak széles palettában száraztáp és alutasakos, alutálkás nedvestáp minden kategóriában egyaránt megtalálható: Happy Cat Culinary az ínyencségek kedvelőinek; Happy Cat Sterilised az ivartalanított bársonytalpúaknak; Happy Cat Minkas a mindennapi, átlagos igények kielégítésére; Happy Cat Sensitive érzékeny, valamilyen problémával rendelkező cicáknak; Happy Cat Junior a kölyökmacskák egészséges fejlődéséért, és Happy Cat Senior az idős cicák megváltozott igényeire szabva. A márka termékeit böngészve elfoghat a "bőség zavara" érzés - ne aggódj, segítünk. Minden Happy Cat macskatáp oldalán igyekeztünk nagyon részletesen bemutatni az összes kategóriát, melynek segítségével eldöntheted, melyik lesz a macskád számára tökéletes választás.

Happy Cat macskatáp: az egészséges cicaboldogság

A Happy Cat márka filozófiája szerint csak az egészséges macska lehet igazán boldog macska, így az elmúlt 20 év során mindent megtettek és tesznek a mai napig azért, hogy kedvencedet a legmagasabb minőségű eledellel kényeztethesd. A Happy Cat Natural Life Concept receptúrákat a természet ihlette, így megalkotásuk kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával történik, melyek minden táplálkozási szempontból kielégítőek macskád számára úgy, hogy közben még rendkívül ízletesek is. A legnagyobb arányban jelenlévő, egyben legfontosabb alkotóelemük a hús, mely állati fehérje nélkülözhetetlen a szervezet egészséges működéséhez, és a Happy Cat macskatápokban fajtától függően akár a 80%-ot is elérheti. A recepteket továbbá jótékony hatású gyógynövények, superfoodok, omega-3 és omega-6 zsírsavak és könnyen emészthető, jó minőségű szénhidrátok teszik teljessé. Nyugodt lehetsz afelől is, hogy mesterséges színezékeket vagy tartósítószereket, aromákat egyetlen Happy Cat eledelben sem fogsz találni. A boldog cica és az elégedett gazdi garantált! 

A márka mögött álló szakértőket igazolja az összes Happy Cat macskatáp fejlesztése során alkalmazott All-In-One hatóanyag-formula, mely természetes módon fedezi és támogatja a macskák öt legfontosabb egészségügyi szükségletét. Ezek az emésztés szabályozása, a szív egészségének védelme, a szőrzet és bőr egészségének táplálása, a húgyutak támogatása és az immunrendszer általános erősítése.

Számodra melyik a legjobb Happy Cat macskaeledel?

A márkán belül több tápsor is található a különböző életszakaszoknak és speciális igényeknek megfelelően, ezzel elősegítve, hogy a kor és élethelyzet figyelembe vételével a legjobbat választhasd kedvenc cicádnak. Ezek az alábbiak:

  • Happy Cat Young: kifejezetten a kiscicák magas tápanyagigényéhez és fejlődő szervezetéhez igazodik, így a Happy Cat Junior és Kitten eledelei kitűnően támogatják az erős és egészséges immunrendszer kialakulását.
  • Happy Cat Culinary: szuper választás az ínyenc cicáknak. Magas minőségű és mennyiségű hústartalommal támogatják az egészséges felnőtt cicaéletet.
  • Happy Cat Sterilised: az ivartalanított macskák hajlamosabbak a hízásra, ezért ez a tápsor a megváltozott tápanyagigény mentén tökéletesen kiegyensúlyozott összetétellel támogatja bársonytalpúd.
  • Happy Cat Sensitive: ezt a termékcsaládot az érzékenyebb, különleges táplálási igényű cicáknak fejlesztették ki, legyen szó elhízásról, szőr-bőrproblémáról, macska vesebetegség miatti diétáról vagy akár emésztési problémákról.
  • Happy Cat Senior: az idős cicáknak már sokkal kevesebb fehérjére és ásványi anyagra van szükségük, így egészségük megőrzése érdekében ezzel az igényeikhez igazított tápsorral kedveznek nekik.
  • Happy Cat Minkas: természetes, egészséges étrend minden életszakaszban, mely kielégíti a mindennapi igényeket.

Szeretnénk megkönnyíteni számodra a választást, ezért az Okosgazdi webáruházban minden Happy Cat macskaeledel termékoldalán nagyon részletesen bemutatjuk az adott típust. Így próbálunk segíteni abban, hogy Happy Cat macskatáp vásárlásoddal maradéktalanul elégedett lehess. Tájékozódhatsz továbbá a Hozzád hasonló vásárlók által írt értékelésekből, véleményekből is.

A Happy Cat száraz macskatáp vagy a Happy Cat nedveseledel vásárlása lenne megfelelőbb a cicádnak?

Véleményünk szerint mindkét típusú eledellel biztosítható a szükséges táplálékigény mennyiség- és minőségbeli kielégítése is. Mondhatjuk úgy is, hogy végül a cicád fogja eldönteni, melyiket szereti jobban. Azt azonban nagyon fontos tudnod, hogy a szárazeledelek mellé mindig szükséges elegendő mennyiségű folyadékot biztosítanod, illetve ha sok macska konzerv vagy alutasakos eledel fogy nálatok, extra figyelmet kell fordítanod a fogápolásra, mert gyorsabban kialakulhat a fogkő.

Utoljára módosítva: 2024.02.13