Bobi

A Bobi márkájú termékeket a miskolci telephelyű Rodex cég gyártja. A hazai vállalkozás egyéb tevékenységei mellett háziállatok számára készít különféle termékeket, gyógyhatású készítményeket, amelyek a kutyák, cicák szakszerű gondozásában, ápolásában nyújtanak hathatós segítséget. Webáruházunk kínálatában olyan Bobi márkájú termékeket találsz, amelyek remek ár/érték aránnyal rendelkeznek, ezért kiváló alternatívái a drágább - „márkásabb” -, hasonló jellegű termékeknek.

Időnként bizony előfordul, hogy négylábú kedvenceink füle tisztítására szorul, aminek megkönnyítésére például tökéletesen megfelel a Bobi fültisztító csepp. Ugyanez mondható el a szintén a Rodex által készített és nálunk is beszerezhető Bobi szemtisztító cseppről.

Természetesen, ha a kutyusod gyakran tartózkodik a kertben, vagy időnként együtt barangoltok, sétáltok a természetben, akkor gondoskodnod kell a külső élősködők elleni védelméről is. A Bobi bolhairtó nyakörv nem csak bolhák, hanem a veszélyes fertőzéseket terjesztő kullancsok ellen is kellő védelmet biztosít, míg a speciális összetételű Bobi kutyasampon segítségével szintén megszabadíthatod négylábú barátodat a bundájában esetleg megtelepedő vagy megtelepedni készülő vérszívóktól és más nem kívánatos „lakóktól”.

Utoljára módosítva: 2024.02.13