Bobi Prémium hipoallergén sampon érzékeny bőrű kutyák részére

Bobi Prémium hipoallergén sampon érzékeny bőrű kutyák részére

1 990 1 790 Ft
Betöltés alatt...
A Bobi hipoallergén sampon kifejezetten érzékeny bőrű kutyák részére kifejlesztett speciális összetételű termék. A szulfátmentes sampon természetes eredetű hidratáló, védő, nyugtató és dezodoráló gyógynövény kivonatokat tartalmaz. A kellő tisztító hatás mellett hidratálja az érzékeny bőrt, a gyógynövénykivonatok és a hidrolizált fehérje pedig bevonó, dezodoráló, nyugtató hatással rendelkezik. Alkalmazásával csökkenthető az irritáció és a viszketés, tisztítja és regenerálja a károsodott bőrt.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Alkalmazása: A sampon testhőmérsékletű csapvízzel hígítandó. Kutyáknak 10 testtömeg kilogrammonként 15 ml sampont célszerű használni. A fürdéshez szükséges sampon mennyiségét 0.5 liter vízbe, a nagyobb testű kutyák részére 40-70 ml sampont 1.5 liter vízbe javasolt keverni. Az így higított samponnal át kell masszírozni az egész testfelületet, majd le kell öblíteni. Újra be kell samponozni az állatot, de csak 5-10 perc elteltével kell lemosni a sampont bő, meleg vízzel. A sampon szükség szerint, akár hetente 2-3 alkalommal is használható.

Összetétel: Aqua, Aloe Barbadensis extract, Benzyl alcohol, Calendula officinalis extract, Cocamidopropyl betain (CAPD), Hydrolized oat protein, Methylchloroisithiazolinone, Methylisothiazolinone, Sodium Coco-Glucoside Tartrate, Sodium hydroxide, Sodium-lauroyl-sarcosinate, Proplilene glycol, Vanilia aroma

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13