Magazin

A HDR eddigi legkeményebb pályáját teljesítették Egerben a versenyzők

2019. október 12-én szombaton egy vadonatúj helyszínen és pályán több mint 800 gazdi és kutya páros indult az idei utolsó Hard Dog Race versenyen, a Wild és Junior futamokon. A verseny történetében először épült pálya Egerben, de sem a távolság, sem az októberi időpont nem tántorította el a lelkes HDR futókat a táv és az akadályok leküzdésétől. Fotós beszámoló.

Budapest Drops 2019 - Nemzetközi Aromaterápiás Konferencia - Öngyógyító kutyák workshop
Öngyógyító kutyák

Szeptember végén, 28-29-én kerül megrendezésre a Budapest Drops 2019 - Nemzetközi Aromaterápiás Konferencia, amelynek keretein belül lesz egy egész napos workshop, ahol is Caroline Ingraham az Öngyógyító kutyák című könyvében leírt elméleteit (alkalmazott zoofarmakognózia) mutatja be élőben 3 kutyuson. Most akár 20%-os kedvezménnyel válthatod meg a jegyed erre a workshopra. Ehhez nem kell mást tenned, mint az "OKOS" kupon kódot megadni az online jegyvásárláskor.

Trixie Be Nordic - Támogassuk a tengeri élővilág megóvását
Ghost Fishing

A Trixie "Be Nordic" termékeinek vásárlásával te magad is hozzájárulhatsz a tengeri élővilág megóvásához. Friss levegő, élénk színek, csodálatos és változatos tengeri élővilág - ez az, ami az Északi-tengert jellemzi, a Trixie pedig szeretné, ha ez így is maradna. Ezért az észak-németországi illetőségű vállalkozás egy új - Be Nordic fantázianevű - termékcsaládot alkotott meg, amelynek termékei - valamint azok anyaga és színei - a homokos észak-németországi partok tájképét és a tengert idézik: kötelek és csomók, horgonyok, sirályok, fókák és bálnák. A terméksorozat eladásaiból származó bevétel egy jelentős részét tenger védelmi projektek támogatására ajánlják fel.

Széleskörű fizetési és kézbesítési opciók az Okosgazdi webáruházban
Okosgazdi kutyatáp webáruház - Online bankkártyás fizetés, MPL, PostaPont kiszállítás

Az Okosgazdi webáruházban nemcsak a kínálat bővül folyamatosan, hanem szolgáltatásaink köre és minősége is. Így az utánvét mellett, most már lehetőséged van megrendelésed feladásakor online bankkártyás fizetéssel, valamint banki átutalással is fizetned. A kézbesítésről az MPL futárszolgálat gondoskodik, amely a piacvezető magyar futárcég, egyben szolgáltatási színvonalban is a legjobbak közzé tartozik.

Éjszakai ügyeletet is vállaló modern kisállat rendelő nyílt az AsiaCenterben
Vet for Pet állatorvosi rendelő - AsiaCenter

Könnyen, gyorsan megközelíthető, éjszakai ügyeletet is vállaló, állat- és gazdibarát állatorvosi rendelőt adtak át a minap a XV. kerületben. A Vet for Pet Kisállat Szakrendelő tervezése és kialakítása során fontos szempont volt, hogy a rendelőbe betérő kisállatok, illetve tulajdonosaik egy családias, kevésbé egészségügyi intézmény hangulatát árasztó környezetben várakozhassanak.

Most egy ajándék hűtőtáskát adunk a legtöbb Happy Dog NaturCroq kutyatáphoz

Vásárolj az Okosgazdi webáruházban egy zsák Happy Dog NaturCroq kutyatápot és ajándékba küldünk egy a képen látható hűtőtáskát. A promócióban résztvevő tápok listáját lásd listázva a cikkben. 9800 Ft felett rendelési érték esetén ingyenes szállítással küldjük a csomagod. Ne maradj le erről a kivételes nyári akcióról!

Most egy ajándék Camon hűtőmatracot adunk 2 zsák Happy Dog táphoz
Hűtőmatrac ajándékba

Ha most vásároltok az Okosgazdi webáruházban két azonos zsák Happy Dog kutyatápot (alább találod listázva a promócióban résztvevő tápokat), akkor ajándékba adunk egy kiváló hűtőhatású Camon hűtőmatracot, amely segítségével kedvenced könnyebben átvészelheti a nyári kánikulát. Ne maradj le erről a kivételes akciónkról és lepd meg kutyádat ezzel a szuper kis hűtőmatraccal.

Fotóverseny: Sztárpalánták - úton a hírnév felé a bunnyNature-rel!
bunnyNature fotóverseny - 2019

A bunnyNature Hungary facebook oldalán immár harmadjára hirdettek meg egy fotóversenyt, ahol az eddigieknél nagyobb, 20.000 forint értékű, szabadon választható bunnyNature ajándékcsomagot nyerhettek egy jó képpel. A bunnyNature németországi anyacége esélyt ad arra, hogy a nyertes kép híressé váljon! A győztes állat fotóját megosztják a Facebook oldalukon és elképzelhető, hogy egyéb marketing célokra is fel fogják használni.

Miért jó, ha sétálok a kutyámmal?

A rendszeres kutyasétáltatás jót tesz mind kedvencünknek mind saját magunknak biztosítva az egészséges testmozgást. Előbbieken túl számos egyéb előnye is van és emellett sok örömet is okoz.