Magazin

Rendelj kutyatápot kedvencednek az Okosgazditól!

A legjobb kutyatáp megtalálása sosem egyszerű feladat, legyen szó bármilyen fajtáról. Az Okosgazdi kiváló száraz- és nedvestápok széles választékát kínálja kedvencének, köztük olyan neves márkákat, mint az Acana, Orijen, Eukanuba, N&D, Royal Canin vagy épp a Hill’s.

A kutyaszállító boxok használatáról

Nagyon fontos, hogy fokozatosan szoktassuk kutyánkat a ketrechez. Első lépésként helyezd el a boxot nyitott ajtóval bent, vagy a kertben és engedd, hogy az állat megismerkedjen vele, ha meg ahhoz van kedve, akkor akár bele is menjen.

Kaparófák, kaparótáblák és kaparószőnyegek cicáknak

A karmok rendszeres élesítése a macskák életének fontos részét képezi és elengedhetetlen ahhoz, hogy folyamatosan megfelelő állapotban tarthassák őket. Természetesen arról sem szabad megfeledkezni, hogy a macskák számára a karomélesítés ideális módja a stressz, és a feszültség levezetésének, ezért a mentális állapotuk szempontjából is rendkívül fontos.

Tengerimalac gondozása vedlés idején

Elönti a szőr a tengerimalacod ketrecét? Vagy máshogy fogalmazva: a szokásosnál több szőrt hullajt a tengerimalacod? Nincs ok aggodalomra, ez egy teljesen normális vedlési folyamat, ami minden tavasszal és ősszel bekövetkezik.

Költőládák tavaszi tisztítása

A szabadban élő madarak számára nagyon jól jöhet egy az ember által készített fa költőláda, ha a közelben éppen nincs természetes barlang, öreg, korhadt fa vagy egyéb épületeken található mélyedés.