Magazin

Budapest Drops 2019 - Nemzetközi Aromaterápiás Konferencia - Öngyógyító kutyák workshop
Öngyógyító kutyák

Szeptember végén, 28-29-én kerül megrendezésre a Budapest Drops 2019 - Nemzetközi Aromaterápiás Konferencia, amelynek keretein belül lesz egy egész napos workshop, ahol is Caroline Ingraham az Öngyógyító kutyák című könyvében leírt elméleteit (alkalmazott zoofarmakognózia) mutatja be élőben 3 kutyuson. Most akár 20%-os kedvezménnyel válthatod meg a jegyed erre a workshopra. Ehhez nem kell mást tenned, mint az "OKOS" kupon kódot megadni az online jegyvásárláskor.

Trixie Be Nordic - Támogassuk a tengeri élővilág megóvását
Ghost Fishing

A Trixie "Be Nordic" termékeinek vásárlásával te magad is hozzájárulhatsz a tengeri élővilág megóvásához. Friss levegő, élénk színek, csodálatos és változatos tengeri élővilág - ez az, ami az Északi-tengert jellemzi, a Trixie pedig szeretné, ha ez így is maradna. Ezért az észak-németországi illetőségű vállalkozás egy új - Be Nordic fantázianevű - termékcsaládot alkotott meg, amelynek termékei - valamint azok anyaga és színei - a homokos észak-németországi partok tájképét és a tengert idézik: kötelek és csomók, horgonyok, sirályok, fókák és bálnák. A terméksorozat eladásaiból származó bevétel egy jelentős részét tenger védelmi projektek támogatására ajánlják fel.

Széleskörű fizetési és kézbesítési opciók az Okosgazdi webáruházban
Okosgazdi kutyatáp webáruház - Online bankkártyás fizetés, MPL, PostaPont kiszállítás

Az Okosgazdi webáruházban nemcsak a kínálat bővül folyamatosan, hanem szolgáltatásaink köre és minősége is. Így az utánvét mellett, most már lehetőséged van megrendelésed feladásakor online bankkártyás fizetéssel, valamint banki átutalással is fizetned. A kézbesítésről az MPL futárszolgálat gondoskodik, amely a piacvezető magyar futárcég, egyben szolgáltatási színvonalban is a legjobbak közzé tartozik.

Éjszakai ügyeletet is vállaló modern kisállat rendelő nyílt az AsiaCenterben
Vet for Pet állatorvosi rendelő - AsiaCenter

Könnyen, gyorsan megközelíthető, éjszakai ügyeletet is vállaló, állat- és gazdibarát állatorvosi rendelőt adtak át a minap a XV. kerületben. A Vet for Pet Kisállat Szakrendelő tervezése és kialakítása során fontos szempont volt, hogy a rendelőbe betérő kisállatok, illetve tulajdonosaik egy családias, kevésbé egészségügyi intézmény hangulatát árasztó környezetben várakozhassanak.

Most egy ajándék hűtőtáskát adunk a legtöbb Happy Dog NaturCroq kutyatáphoz

Vásárolj az Okosgazdi webáruházban egy zsák Happy Dog NaturCroq kutyatápot és ajándékba küldünk egy a képen látható hűtőtáskát. A promócióban résztvevő tápok listáját lásd listázva a cikkben. 9800 Ft felett rendelési érték esetén ingyenes szállítással küldjük a csomagod. Ne maradj le erről a kivételes nyári akcióról!

Most egy ajándék Camon hűtőmatracot adunk 2 zsák Happy Dog táphoz
Hűtőmatrac ajándékba

Ha most vásároltok az Okosgazdi webáruházban két azonos zsák Happy Dog kutyatápot (alább találod listázva a promócióban résztvevő tápokat), akkor ajándékba adunk egy kiváló hűtőhatású Camon hűtőmatracot, amely segítségével kedvenced könnyebben átvészelheti a nyári kánikulát. Ne maradj le erről a kivételes akciónkról és lepd meg kutyádat ezzel a szuper kis hűtőmatraccal.

Fotóverseny: Sztárpalánták - úton a hírnév felé a bunnyNature-rel!
bunnyNature fotóverseny - 2019

A bunnyNature Hungary facebook oldalán immár harmadjára hirdettek meg egy fotóversenyt, ahol az eddigieknél nagyobb, 20.000 forint értékű, szabadon választható bunnyNature ajándékcsomagot nyerhettek egy jó képpel. A bunnyNature németországi anyacége esélyt ad arra, hogy a nyertes kép híressé váljon! A győztes állat fotóját megosztják a Facebook oldalukon és elképzelhető, hogy egyéb marketing célokra is fel fogják használni.

Miért jó, ha sétálok a kutyámmal?

A rendszeres kutyasétáltatás jót tesz mind kedvencünknek mind saját magunknak biztosítva az egészséges testmozgást. Előbbieken túl számos egyéb előnye is van és emellett sok örömet is okoz.

Óriási Visán Optimanova és Visán Evoque akció most az Okosgazdin
Visán Underfill akció

A Visán Optimanova és Visán Evoque nagy kiszerelésű kutya- és macskatápokat most ajándék kilogrammokkal töltöttük meg. A 12 kg-os kiszerelésű tápokért most csak 10 kg árát kell fizetned, a 8 kg-os kiszerelésű zsákokat pedig 7 kg áráért teheted a kosaradba. A többit AJÁNDÉKBA kapod! 12 kg-os tápnál tehát 2 kg-ot, 8 kg-os tápnál pedig 1 kg-ot adunk INGYEN.