Magazin

VI. Kutyás Sportízelítő rendezvény a Bókay-kertben
agility

Szeptember 23-án, szombaton a gazdik és kis kedvenceik a Bókay-kertben találkoznak, hogy népszerűsítsék vagy éppen testközelből is megismerjék a kutyás sportok és programok széles tárházát. A kínálatban szerepel látványos frizbi, agility és szlalom bemutató is.

Ismerd meg a Matisse macskaeledeleket
Matisse macskatápok

A Matisse termékcsalád a kiváló minőségű macskatápok széles választékát kínálja mindenfajta macska számára. A kínálatban megtalálható a kölyökmacskák egészséges növekedését biztosító táp (Matisse Kitten), a normál fizikai aktivitású felnőtt macskák számára megfelelő eledelek, valamint az elhízásra hajlamos, ivartalanított macskák részére ajánlott macskatápok is.

HDR Wild: Háromgyerekes amerikai focista anyuka és rutinos soproni végzett az élen
Hard Dog Race Wild

552 versenyző nevezett a szeptember 2-án Piliscséven megtartott első 12 kilométeres akadálypályás, kutyás futóversenyre, a Hard Dog Race Wild-ra. A versenyt a nők között Selymes Kinga és Lunatic nevű kutyája nyerte 1 óra 15 perc 27 másodperces idővel, a férfiak között a júniusi Base győztes párosa, Schmidel Mátyás és Zete ismételte meg korábbi sikerét, csak 48 másodperccel kicsúszva az 1 órás álomidőből.

Védd meg kutyádat a bolháktól és kullancsoktól!

Bolhák és kullancsok. Létezik annál kellemetlenebb dolog, minthogy ezeket az élősködőket "vendégül lásd" kisállatodban és otthonodban? Szerintünk sem. Lássuk hát, hogy hogyan kerülhetnek ezek az élősködők kutyádra, és ami a legfontosabb, hogyan előzheted meg ennek bekövetkezését, illetve hogyan védekezhetsz ellenük biztonságosan, de mégis hatásosan kullancs- és bolhairtó szerek használatával.

Így lehet még egészségesebb a kutyusod!
Táplálékkiegészítők kutyáknak

A kutyáknak ugyanúgy szüksége van a vitaminokra, mint az embereknek, hiszen ezek segítik elő a szervezetük megfelelő funkcionálását, legyen szó emésztésről vagy akár az izomzat növekedéséről. Egyes vitaminok és ásványi anyagok hiánya komoly problémákhoz vezethet, melyek hosszútávon akár visszafordíthatatlanok is lehetnek.

Védd kutyádat bolhairtó és -riasztó samponok rendszeres használatával

Szeretett kutyusod meleg bundája tökéletes környezetet nyújt a bolhák és kullancsok számára. Tartsd távol ezeket a bosszantó lényeket kutyádtól az Okosgazdin található bolha- és kullancsriasztó samponok rendszeres használatával. Ezek a riasztó samponok akár hetekig tartó hatással bírnak. Ha pedig már megtörtént a baj és kis kedvenced bolhás lett, akkor használd a kínálatunkban szintén megtalálható bolhairtó samponokat.