Magazin

3 verhetetlen FitActive kutyatáp akció az Okosgazditól
FitActive tápok promócióban

Most érdemes FitActive tápot vásárolnod, ugyanis mi most itt az Okosgazdin 3 rendkívül kedvező ajánlattal jelentkezünk számodra. A FitActive Regular Beef kutyatápot 15 + 2 kg-os extra töltősúlyos zsákokban kínáljuk, a FitActive 5 Reds tápot 15 + 1.5 kg plusz töltősúlyban küldjük, míg a normál szemcseméretű FitActive Hypo Lamb esetében, ha két zsákkal vásárolsz (2 x 15 kg), akkor kapsz hozzájuk grátisz egy 4 kg-os zsákot.

Síarénából kutyaparadicsom lett Eplény - Hard Dog Race beszámoló

Egy sípályán léceken lesiklani, maga a boldogság. Ugyanitt felfele futni, az bizony kemény. Márpedig annak a mintegy hatszáz futónak, akik szombaton a Hard Dog Race Wild, azaz 12 kilométeres versenyén elindultak, ez volt a feladat. S hogy ne legyen ilyen egyszerű, kétszer is fel kellett kapaszkodni az eplényi Siaréna Vibe Park cseppet sem lankás emelkedőin, visszaereszkedni a meredélyen, s közben 22 akadályt leküzdeni. Arról nem is beszélve – ahogy az a verseny nevéből kiderül –, mindezt nem egyedül, hanem négylábú társsal kellett teljesíteni.

Segítsd Te is a menhelyi kutyusok egyikét

Szeretnénk saját eszközeinkkel mi is hozzájárulni a menhelyi kutyák, macskák és egyéb kisállatok életének jobbá tételéhez, ezért létrehoztunk egy platformot, ahol a segíteni akaró és tudó embereket közvetlenül összekapcsoljuk az állatotthonok kis árváival, lehetőséget biztosítva utóbbiak direkt támogatására. Ennek révén az Okosgazdi rendszerében listázott menhelyi kisállatokat "névre szólóan" támogathatod.

Vásárolj Happy Cat Minkas száraztápot és Minkas Duo alutálkás macskaeledelt adunk ajándékba
Happy Cat Minkas promóció

Vásárolj a méltán népszerű, kiváló ár/érték aránnyal bíró Happy Cat Minkas száraztápokból és mi Minkas Duo alutálkás macskaeledelt adunk Neked hozzá ajándékba. A Minkas tápsor mind a hatféle 10 kg-os zsákjához fél karton (6 db) Minkas Duo alutálkás macskaeledelt adunk ajándékba, aminek értéke 1790 Ft. Ne hagyd ki ezt a rendkívül kedvező ajánlatot, amely egy 10990 Ft-os táp esetében 14%-os árkedvezménynek felel meg.

Szőrápolás - Egy kutyakozmetikus tanácsai
Kutyus kozmetikusnál.

Alapvetően elmondhatjuk, hogy a kutyák ápolási igényei fajta szerint eltérőek lehetnek, ámde az alapok mégis megegyeznek. Alábbi cikkünkben némi iránymutatást szeretnénk adni annak érdekében, hogy kiskedvencünk mindig megfelelő ellátásban részesülhessen.