Magazin

Ismérjetek meg Natasát, aki akár a személyi edződ is lehetne :)
Natasha

Szeretnénk bemutatni nektek Natasát, aki sajnos 4 év gazdis élet után újra a menhelyen landolt. Elvileg energiaszint problémák miatt. Azt nem tudom lakásban milyen, de sétánk közben ebből annyi érződött, hogy láthatóan nagyon szívesen ment. Dehát nem attól jó egy séta, hogy látod a kutyuson, hogy lelkes és boldog közben?

Milyen vitaminokra van szüksége kedvencednek egészsége megőrzéséhez? - Táplálékkiegészítő kisokos az Okosgazditól kutyák és macskák részére
Milyen vitaminokra van szüksége kedvencednek egészsége megőrzéséhez? - Táplálékkiegészítő kisokos az Okosgazditól kutyák és macskák részére

Kis kedvenceink egészségének megóvása gazdiként alapvető kötelességünk. Ahogy mi, emberek is más-más vitaminokat, táplálékkiegészítőket alkalmazunk életünk különböző szakaszaiban egészségünk megóvása érdekében, vagy akár egy betegségből való gyorsabb felépülést támogatva, úgy ez kutyáink és macskáink esetében sincs másképp. A piacon számtalan gyógyhatású készítmény és vitamin, táplálékkiegészítő található, melyek segítségedre lehetnek ebben. Szerettünk volna segíteni Neked jobban átlátni ezt a szövevényes hálózatot, így elkészítettünk egy átfogó listát, melyben összeszedtük a kedvencek élete során általánosan felmerülő problémákat, betegségeket, és a rájuk javasolt készítményeket. Bár vannak átfedések is, a listát elkészítettük külön kutyák és macskák részére is, hogy biztosan a megfelelő termékeket ajánlhassuk négylábú kedvencednek.

Ismerd meg Stacy leányzót, aki elképesztő energiával rendelkezik
Stacy

Szeretnénk bemutatni nektek Stacy leányzót, aki nem egy kanapén lustálkodó, tv-nézős kutya! Elképesztő energiával rendelkezik. Nagyon skubizza a láthatárt, nagyon szimat, nagyon keres, nagyon örül a jutinak. Teljes elánnal csinál mindent. Gondozói mesélték, hogy nagyon szereti a lasztit is, gondolom az ugyanilyen lendülettel történik :)

Újra 10% extra töltősúllyal a FitActive Regular Beef, Hypo Lamb és Next Adult tápok az Okosgazdin
FitActive tápok +1.5 kg grátisz

A korábbi nagy sikerre és az iskolakezdési költségekre való tekintettel, úgy döntöttünk, hogy megismételjük a legnépszerűbb FitActive tápok nemrég végetért nyári promócióját, így most megint 10% extra töltősúllyal (+1.5 kg) kínáljuk töltősúllyal a FitActive Regular Beef és FitActive Hypo Lamb tápokat webáruházunkban. Sőt, ne feledkezz meg arról se, hogy augusztustól a FitActive Next Adult Hypo Lamb szintén +10% (+1.5 kg) extra töltősúllyal érhető el kínálatunkban, amely promóciót fentiekre tekintettel szintén meghosszabbítottunk. Két azonos zsák esetén extra csomagár kedvezményt adunk mindegyik táp esetében. Ne maradj le ezekről a rendkívül kedvező ajánlatokról.

Szeretnénk bemutatni nektek a mindenre kíváncsi Wall-e-t
Wall-e

Szeretnénk bemutatni nektek a mindenre kíváncsi Wall-e-t. Nagyon vidám vele a séta, remekül lefoglalja magát, mindent megszagol/megtanulmányoz, nagyon szórakoztató ezt nézni :) Időnként megáll és csak néz a messzibe, elvész a gondolatai közt, vagy meditál talán. Aztán amikor szól neki az ember, hogy na menjünk kolléga, akkor mint aki álmából ébred, és örül mintha rég nem látott volna :) Megzabálom.

Köszönjük az adományokat ... ezúttal Gézut sikerült rávennünk egy kis pózolásra :)
Gézu - Kutyuli

Kedves Támogatók! Hála nektek ismét el tudtunk juttatni egy fuvarnyi adományt az Eb Árvaház lakóinak. A fotókon Gézut sikerült rávennünk egy kis pózolásra, ő az egyik legújabb lakó és egyben az Eb Árvaház legkisebb vendége. Elképzelhetetlenül fekete szemeivel még egy kicsit megszeppenve pislog a világra, saját és társai nevében és velünk együtt köszöni nektek az ajándékokat.

Ne maradj le! - számos Happy Dog Sensible táphoz most 1 kg-ot ajándékba adunk
Happy Dog  1 kg banner

Frissítő ajánlat a kánikulában! Figyelmedbe ajánljuk legújabb Happy Dog promóciónkat, melynek keretében most Happy Dog Supreme Sensible nagyzsákos kutyatáp vásárlása esetén megajándékozunk ugyanazon típusú tápból egy 1 kg-os kiszereléssel is. Az akcióban 10 féle Happy Dog Sensible táp vesz részt, így biztosan megtalálod köztük a kutyusod igényeinek legmegfelelőbbet.

Extra töltősúly, és hatalmas kedvezmények FitActive Next, GetWild és Julius-K9 szárazeledelekre
Fitactive + Getwild + Julius CD5 akciók

Ismerd meg az Okosgazdi webáruház legújabb akcióit, amelyek keretében a FitActive Next Classic Lamb, illetve GetWild Adult Chicken szárazeledeleit extra töltősúllyal kínáljuk. Ajánljuk figyelmedbe továbbá a FitActive Next Puppy, illetve Julius-K9 GF City Dog két zsákos kiszereléseit is, amelyek webáruházunkban most időszakosan extra magas árkedvezménnyel vásárolhatóak meg.