Magazin

Igazi Halloween-i örömfutással zárta a szezont a Hard Dog Race
Hard Dog Race - Halloween - Dunaújváros - 2020. október 31.

A Hard Dog Race Not Just Run – Fuss velünk egy jó ügyért kutyás futam most szombaton került megrendezésre, így a jótékonysági verseny éppen egybeesett Halloween ünnepével, melynek köszönhetően egy igazi jelmezes, jókedvű és vicces közösségi futás vette kezdetét szombaton reggel Dunaújvárosban.

Most 3 kg ajándékba két zsák Julius-K9 kutyatáphoz
Julius-K9 akció

Vásárolj most két azonos 10 vagy 12 kg-os Julius-K9 kutyatápot, és ajándékba adunk hozzájuk egy 3 kg-os kiszerelésű hasonló tápot. Jelen promóció rendkívül kedvező ár/érték arányt biztosít, ne maradj le róla, aktuális készletünk erejéig tudjuk nyújtani. Következő munkanapi kézbesítéssel, ingyenes házhozszállítással küldjük. További részletek a promóciós kiírásban.

Vitakraft Poésie macskaeledelek 2+2 márkabevezető akcióban az Okosgazdin

A Vitakraft Poésie macskaeleledelek magyar piaci bevezetése okán most rendkívüli akcióval jelentkezünk az Okosgazdin. Vegyél 2 db alutasakos vagy 2 db szív alakú alutálkás macskaeledelt és ajándékba adunk hozzá 2 db hasonló kiszerelésű csirkefilés tasakos / alutálkás eledelt. Így 1060 Ft helyett most kivételesen csak 530 Ft-ot kell fizetned 4 db alutasakos macskaeledelért. A készlet erejéig!

Flatazor Protect gyógytáp akció 12 kg + 4 kg ajándékba
Flatazor Protect gyógytáp akció

Aktuális akciónk keretében, most a 12 kg-os Flatazor Protect kutyáknak készült gyógytápjaihoz 4 kg-ot adunk ajándékba, 2 db 2 kg-os kis zsák formájában. Ne hagyd ki ezt az időszakos, igen kedvező ár/érték arányt biztosító ajánlatunkat! Most érdemes kipróbálnod ezeket a rendkívüli tápokat, amelyek több, kutyák esetében jelentkező problémára is megoldást nyújthatnak.

Konzervet és kötéljátékot is adunk most ajándékba

6 db 200 g-os szuperprémium német Leonardo konzerv vásárlása esetén az egyiket most ingyen adjuk. Ha pedig egy 12.5 vagy 15 kg-os Belcando kutyatápot vásárolsz, akkor egy minőségi, kutyáknak készült kötéljátékot adunk ajándékba. Praktikus felszerelés aktív gazdiknak és kedvencüknek. Ne maradj le erről a rendkívüli promócióról.

Kudo ultra prémium kutyatáp - Miért hidegen sajtolt?

A hidegen sajtolt - cold pressed - eljárás lényege, hogy a kutyatápot alacsony hőfokon állítják elő, ezáltal maximálisan megőrizve a felhasznált kiváló minőségű húsok, zöldségek, gyümölcsök és gyógynövények tápanyag- és vitamintartalmát. Az alapanyagok helyiek, azok nem utaznak kontinenseken át. Összetételének és a hidegen sajtolásnak köszönhetően rendkívül jól hasznosul, illetve igen könnyen emészthető. Ezáltal az érzékeny emésztésű kutyáknak is remek választást jelent. Nézd meg videónkat, ha többet szeretnél megtudni.