Magazin

Ismerd meg a Filák rendkívüli világát!
Fortis Ingenium Kennel   Cassie és Karai

Kevés hozzá hasonló kutyával találkozhatsz a Földön, mint amilyen a Fila Brasileiro (brazil masztiff). Alaphangon van benne minden, tudás és ösztön, amit ember csak el tud képzelni! Egyrészt leírhatatlan szeretet a család iránt, másrészt viszont totális ellenszenv, bizalmatlanság a külvilággal szemben! Ízig vérig őrkutya, amely határtalan önbizalommal, és bátorsággal párosul, temperamentuma teljesen egyedi és veleszületett tulajdonsága, és ez az, ami megkülönbözteti a többi kutyafajtától.

Kutyafekhely vagy 3 kg ajándékba a Julius-K9 Adult Salmon & Spinach kutyatáphoz

Vásárolj most két zsák 10 kg-os hipoallergén Julius-K9 Adult Salmon & Spinach kutyatápot (23398 Ft) és ajándékba adunk egy 3 kg-os zsákot (4289 Ft megtakarítás) vagy pedig egy kutyafekhelyet (8990 Ft megtakarítás). Kiváló ár/érték arány. Következő munkanapi kézbesítéssel, ingyenes házhozszállítással küldjük. A készlet erejéig.

Széleskörű fizetési és kézbesítési opciók az Okosgazdi webáruházban
Okosgazdi kutyatáp webáruház - Online bankkártyás fizetés, MPL, PostaPont kiszállítás

Az Okosgazdi webáruházban nemcsak a kínálat bővül folyamatosan, hanem szolgáltatásaink köre és minősége is. Így az utánvét mellett, most már lehetőséged van megrendelésed feladásakor online bankkártyás fizetéssel, valamint banki átutalással is fizetned. A kézbesítésről az MPL futárszolgálat gondoskodik, amely a piacvezető magyar futárcég, egyben szolgáltatási színvonalban is a legjobbak közzé tartozik.

Kudo ultra prémium kutyatáp - Miért hidegen sajtolt?

A hidegen sajtolt - cold pressed - eljárás lényege, hogy a kutyatápot alacsony hőfokon állítják elő, ezáltal maximálisan megőrizve a felhasznált kiváló minőségű húsok, zöldségek, gyümölcsök és gyógynövények tápanyag- és vitamintartalmát. Az alapanyagok helyiek, azok nem utaznak kontinenseken át. Összetételének és a hidegen sajtolásnak köszönhetően rendkívül jól hasznosul, illetve igen könnyen emészthető. Ezáltal az érzékeny emésztésű kutyáknak is remek választást jelent. Nézd meg videónkat, ha többet szeretnél megtudni.

Márciusban 5 kg Belcando kutyatápot adunk ajándékba
Belcando 25 + 5 kg ajándékba

Március 1-15. között minden 25 kg-os Belcando szuperprémium kutyatáphoz 5 kg-ot adunk ajándékba. Ne maradj le erről az exkluzív, csak az Okosgazdi webáruházban elérhető promócióról. Próbáltasd meg kutyáddal a német Belcandot és győződj meg róla te magad is, hogy mennyire ízlik neki, milyen szép lesz a szőre, vagy mennyire egészségesen csillog a szeme.

Automata póráz ajándékba a spanyol Bravery kutyatápokhoz

2020. februárjától a Bravery szuperprémium kutyatáp márkát is megtalálhatjátok kínálatunkban, amit Spanyolországban készítenek és kivételes minőséget képvisel. Most bevezető akcióként Valentin-napig minden 12 kg-os Bravery kutyatáp mellé egy automata pórázt adunk ajándékba.

Februárban 2 kg Belcando kutyatápot adunk ajándékba
Februárban 2 kg Belcando kutyatápot adunk ajándékba

Februárban minden 12.5 és 15 kg-os Belcando szuperprémium kutyatáphoz 2 kg-ot adunk ajándékba. Ne maradj le erről az exkluzív, csak az Okosgazdi webáruházban elérhető promócióról. Próbáltasd meg kutyáddal a német Belcandot és győződj meg róla te magad is, hogy mennyire ízlik neki, milyen szép lesz a szőre, vagy mennyire egészségesen csillog a szeme.

Trixie Be Nordic - Támogassuk a tengeri élővilág megóvását
Ghost Fishing

A Trixie "Be Nordic" termékeinek vásárlásával te magad is hozzájárulhatsz a tengeri élővilág megóvásához. Friss levegő, élénk színek, csodálatos és változatos tengeri élővilág - ez az, ami az Északi-tengert jellemzi, a Trixie pedig szeretné, ha ez így is maradna. Ezért az észak-németországi illetőségű vállalkozás egy új - Be Nordic fantázianevű - termékcsaládot alkotott meg, amelynek termékei - valamint azok anyaga és színei - a homokos észak-németországi partok tájképét és a tengert idézik: kötelek és csomók, horgonyok, sirályok, fókák és bálnák. A terméksorozat eladásaiból származó bevétel egy jelentős részét tenger védelmi projektek támogatására ajánlják fel.