Magazin

Vásárolj Happy Cat Minkas száraztápot és Minkas Duo alutálkás macskaeledelt adunk ajándékba
Happy Cat Minkas promóció

Vásárolj a méltán népszerű, kiváló ár/érték aránnyal bíró Happy Cat Minkas száraztápokból és mi Minkas Duo alutálkás macskaeledelt adunk Neked hozzá ajándékba. A Minkas tápsor mind a hatféle 10 kg-os zsákjához fél karton (6 db) Minkas Duo alutálkás macskaeledelt adunk ajándékba, aminek értéke 1790 Ft. Ne hagyd ki ezt a rendkívül kedvező ajánlatot, amely egy 10990 Ft-os táp esetében 14%-os árkedvezménynek felel meg.

Flatazor Prestige új köntösben - Bevezető árkedvezménnyel mutatkoznak be a megújult Pro-Nutrition Prestige eledelek
Prestige slide

Új névvel és külsővel, de a korábban megszokott magas minőséggel mutatkozik be a Pro-Nutrition Prestige termékcsalád, melyet korábban Flatazor Prestige néven ismerhettetek. A megújult Pro-Nutrition Prestige tápok ízvilágát már a sertéshús és a sertészsír határozza meg, mely összetevőket sokéves kutatásuk szerint a kutyák kifejezetten szeretnek. Az új tápsor továbbá részben hidrolizált fehérjével készül, mely eljárásnak köszönhetően az eledel jóval könnyebben emészhető, a különböző allergiás reakciók megjelenésének esélye pedig csökken. Az egészségvédelem jegyében a Pro-Nutrition Prestige tápok a korábban megszokott probiotikumok mellett már prebiotikumokat is tartalmaznak.

Lazacolaj - a multifunkcionális csodaszer kutyánk és macskánk egészségének megőrzéséért
lazacolaj

A mai modern, rohanó világban sajnos egyre szembetűnőbb és aggasztóbb jelenség ütötte fel a fejét, mégpedig az, hogy háziállataink egyre gyakrabban küzdenek hozzánk, emberekéhez nagyon hasonló egészségügyi problémákkal. Emiatt most minden eddiginél fontosabbá vált, hogy nagyon odafigyeljünk arra, megfelelő módon tápláljuk -e kutyáinkat és macskáinkat, és megadjunk nekik mindent, amire szükségük van az egészséges és boldog élethez. Szerencsére a táplálkozástudomány rohamléptekkel fejlődik, és magyarázatot ad számos eddig megoldhatatlannak tűnő problémára és tipikusnak mondott kisállat betegségre is. Most a jelenkor egyik multifunkcionális csodaszerét járjuk körbe, ami nem más mint a lazacolaj.

Kedves Támogatók! Köszönjük, hogy ezúttal is gondoltatok a kevésbé szerencsés kutyusokra!
Suzy - Eb Árvaház - Köszönjük...

Kedves Támogatók! A minap ismét lehetőségünk volt elvinni adományaitokat az Eb Árvaház lakóinak. Köszönjük, hogy gondoltatok a kevésbé szerencsés kutyusokra is, akiknek nem adatott meg az a boldogság, hogy saját gazdi gondoskodjon róluk. Ez alkalommal Suzy kutyust próbáltuk meg rávenni, hogy pózoljon a rakással. Volt is egy pillanat, hogy sikerült :)

Lovasok, figyelem! Új, ízletes és szuperegészséges eQuiSnack lókekszek az Okosgazdi kínálatában
Guidolin lócsemegék

Gazdiknak létrehozott webáruházként igyekszünk mindig odafigyelni a beérkező kérésekre és igényekre, így az utóbbi időben egyebek közt jelentősen kibővítettük lovas kínálatunkat, hogy a lótartó gazdiknak is bőven legyen miből válogatni nálunk. Örömmel mutatjuk be egyik legújabb Guidolin Gianni termékcsaládunkat, így a ropogós, szuperegészséges Guidolin eQuiSnack kézműves lókekszeket, a Guidolin eQuiBar újgenerációs étrendkiegészítő táplálékrudakat, valamint a Guidolin Wafer Snack ínyenckockát. Hogy mitől mások ezek, mint a többi, ismert lócsemege? Például a Guidolin kézműves kekszek 100%-ban természetes, emberi fogyasztásra is alkalmas, minőségi összetevőkből készülnek a legkiválóbb minőségű olasz alapanyagok felhasználásával, hogy kompromisszumok nélkül jutalmazhasd, kényeztethesd lovad - a minőség garantált.

Környezetbarát termékek kutyáknak és egyéb kedvenceknek - Hogyan lehetsz Te is környezettudatos gazdi?
A bekezdés szövege

Manapság szerencsére már a közéletben is egyre szélesebb körben terjedt el a környezettudatosság fogalma. Egyre többen és többen veszünk részt a szelektív hulladékgyűjtésben, ezáltal nagyban hozzájárulunk az újrahasznosítás folyamatához. Igyekszünk környezettudatosan vásárolni, lebomló és/vagy újrahasznosítható csomagolású termékeket választunk műanyagba csomagolt társaik helyett. Táplálkozásunkra is egyre inkább odafigyelünk, keressük a természetes alapanyagokat, és mi úgy vesszük észre, hogy Ti, kedves Vásárlóink, már kedvenceitek vonatkozásában is keresitek, és kifejezetten kedvelitek a környezetbarát alternatívákat. Ennek megkönnyítésére készítettük el Nektek az alábbi cikket, melyben a tippek és tudnivalók mellett az általunk forgalmazott környezetbarát termékeket is összegyűjtjük Nektek. 

Kutya allergia kisokos - mit tehetünk, mit válasszunk, ha kutyatáp allergiával állunk szemben?

Manapság szinte mindenhol azt látjuk és tapasztaljuk, hogy embertársaink körében a különböző ételintoleranciák vagy ételallergiák jelenléte drasztikus mértékben megugrott, és sajnos népbetegségként tekinthetünk rájuk. Jelenlétük számos tünettel jár, melyek kezeletlenül hagyva nagyon sok kellemetlenséget okozhatnak mindennapjainkban. Az elmúlt évek során ez az aggasztó tendencia háziállataink körében is felütötte a fejét - a különböző allergiás betegségek egyre több kutyát és macskát is érintenek, gazdiként ezek kordában tartása pedig sokszor tagadhatatlanul kellemetlen, hosszú, és nem ritkán drága folyamat.

AdTab vs FrontPro - Melyik a jobb kullancs elleni tabletta? Melyik adható csak a kutyának és melyik a macskának is?
AdTab vs FrontPro

Új generációs kullancs és bolha elleni rágótabletták kutyáknak és macskáknak. A FrontPro és az AdTab tabletták a kullancs és a bolha elleni védelem legújabb generációját jelentik. Egyszerű alkalmazásuk mellett kiküszöbölik a régebbi védelmi megoldások hátrányait, mint például a bonyolult applikálás, vagy a fürdetés/megázás okozta hatékonyságvesztés. A tablettákat ízesítésük miatt önmagukban is nagyon könnyű beadni, de eledel mellé keverve biztos a siker. Mivel ezen termékek a bőrrel nem érintkeznek, így biztonságosan használhatóak kisgyermekek mellett, illetve rendszeresen kozmetikázott állatokon is. Hatásuk nem gyengül a védelmi időszak alatt.

Tombol a nyár, kutya meleg idő van! - Kánikula-túlélő kisokos gazdiknak
Kánikula kisokos   Hogyan éljük túl

Tombol a nyár - néhányan örömmel sütkéreznek a forróságban, van, aki csak strandolással tudja elviselni, és van aki bezárkózik. Egy dolog azonban mindenképp közös: saját és kutyánk egészségének megőrzése kiemelten fontos ebben a kritikus időszakban. Az alábbi cikkben megosztjuk Veletek az általunk legfontosabbnak tartott teendőket, óvintézkedéseket, melyek betartásával elkerülhetők a kánikula okozta sérülések, rosszullétek, és mutatjuk azokat az alternatívákat is, melyekkel segíthetsz kedvencednek a lehűlésben.

Termékteszt videó - Mázli kutya és a Food Studio csontlevesek
Videó - Mázli kutyus

Nemrég mutattuk be a magyar piacon az észt Food Studio butik konyha kutyáknak készült, 12 órán át főzött prémium csontleveseit. Azóta többen kipróbáltátok már, és reméljük, hogy kedvenceitek is ízletesnek találták, és számos jótékony hatásából némelyiket már ti is tapasztaltátok rajtuk. Sokak kedvence, Mázli is a tesztelők között volt, és a Facebook-on is megosztott képek és videók alapján nem talált hibát a termékben, sőt :)