Magazin

Óriási Visán Optimanova és Visán Evoque akció most az Okosgazdin
Visán Underfill akció

A Visán Optimanova és Visán Evoque nagy kiszerelésű kutya- és macskatápokat most ajándék kilogrammokkal töltöttük meg. A 12 kg-os kiszerelésű tápokért most csak 10 kg árát kell fizetned, a 8 kg-os kiszerelésű zsákokat pedig 7 kg áráért teheted a kosaradba. A többit AJÁNDÉKBA kapod! Tehát a 12 kg-os tápoknál 2 kg-ot, míg a 8 kg-os tápoknál 1 kg-ot adunk INGYEN.

Polaris kutyatápokhoz 6 x 800 g Nuevo konzerv ajándékba - Verhetetlen márkabevezető akció!
Polaris kutyatápok promóció

Csak az Okosgazdi webáruházban elérhető exkluzív promóció keretében most 6 x 800 gramm Nuevo szuperprémium konzerves kutyaeledelt adunk ajándékba minden 12 kg-os Polaris kutyáphoz (illetve 6 x 400 g konzervet a kistestű kutyáknak készült 5 kg-os tápokhoz). A 6 db konzerv kiskereskedelmi ára 6540 Ft, és ezt most ajándékba adjuk (a kistestű változat esetén fajlagosan még nagyobb értékű az ajándék)! Ne maradj le erről a rendkívüli és nagy értékű promócióról, amelyet most a számos nyugati piacon már bizonyított Polaris márka magyar piaci bevezetése okán nyújtunk. Alkalmi, egyedi ajánlat, a készlet erejéig!

Maszk a zsákban! - FitActive akció
Maszk a zsákban - Fitactive promó

Gondolva a gazdik védelmére is a FitActive tápcsalád 3 kedvenc típusának zsákjaiba (FitActive Regular Beef, FitActive Everyday Beef & Apple, FitActive Hypoallergenic Lamb, Apple & Rice) most egy maszkot csomagolt a gyártó. Kézbesítés a megrendelést követő munkanapon várható, a szállítási díj ingyenes. 2 x 15 kg vásárlása esetén extra kedvezmény!

Széleskörű fizetési és kézbesítési opciók az Okosgazdi webáruházban
Okosgazdi kutyatáp webáruház - Online bankkártyás fizetés, MPL, PostaPont kiszállítás

Az Okosgazdi webáruházban nemcsak a kínálat bővül folyamatosan, hanem szolgáltatásaink köre és minősége is. Így az utánvét mellett, most már lehetőséged van megrendelésed feladásakor online bankkártyás fizetéssel, valamint banki átutalással is fizetned. A kézbesítésről az MPL futárszolgálat gondoskodik, amely a piacvezető magyar futárcég, egyben szolgáltatási színvonalban is a legjobbak közzé tartozik.

Ismerd meg a Filák rendkívüli világát!
Fortis Ingenium Kennel   Cassie és Karai

Kevés hozzá hasonló kutyával találkozhatsz a Földön, mint amilyen a Fila Brasileiro (brazil masztiff). Alaphangon van benne minden, tudás és ösztön, amit ember csak el tud képzelni! Egyrészt leírhatatlan szeretet a család iránt, másrészt viszont totális ellenszenv, bizalmatlanság a külvilággal szemben! Ízig vérig őrkutya, amely határtalan önbizalommal, és bátorsággal párosul, temperamentuma teljesen egyedi és veleszületett tulajdonsága, és ez az, ami megkülönbözteti a többi kutyafajtától.

Konzervet és összecsukható etetőtálat is adunk most ajándékba
Leoanrdo akció

6 db szuperprémium német Leonardo konzerv vásárlása esetén az egyiket most ingyen adjuk. Ha pedig egy 12.5 vagy 15 kg-os Belcando kutyatápot vásárolsz, akkor egy minőségi összecsukható etetőlát kapsz ajándékba. Praktikus felszerelés aktív gazdiknak és kedvencüknek. Ne maradj le erről az exkluzív, csak az Okosgazdi webáruházban elérhető promócióról.