Magazin

Most ajándék táptartó vödröt adunk a 12.5 kg-os Belcando Classic tápokhoz
Belcando Standard 12.5 kg-os tápok ajándék táptartó vödörrel

Szeretnél egy 30 literes táptartó vödröt, amelyben kényelmesen tárolhatod kedvenced eledelét? Akkor vásárolj most neki egy Belcando 12.5 kg-os Belcando Classic kutyaeledelt és mi ajándékba adunk hozzá egy szuper táptartó hordót, amely kb. 15 kg száraztáp tárolására alkalmas. A készlet erejéig, ne maradj le róla!

Milyen vitaminokra van szüksége kedvencednek egészsége megőrzéséhez? - Táplálékkiegészítő kisokos az Okosgazditól kutyák és macskák részére
Milyen vitaminokra van szüksége kedvencednek egészsége megőrzéséhez? - Táplálékkiegészítő kisokos az Okosgazditól kutyák és macskák részére

Kis kedvenceink egészségének megóvása gazdiként alapvető kötelességünk. Ahogy mi, emberek is más-más vitaminokat, táplálékkiegészítőket alkalmazunk életünk különböző szakaszaiban egészségünk megóvása érdekében, vagy akár egy betegségből való gyorsabb felépülést támogatva, úgy ez kutyáink és macskáink esetében sincs másképp. A piacon számtalan gyógyhatású készítmény és vitamin, táplálékkiegészítő található, melyek segítségedre lehetnek ebben. Szerettünk volna segíteni Neked jobban átlátni ezt a szövevényes hálózatot, így elkészítettünk egy átfogó listát, melyben összeszedtük a kedvencek élete során általánosan felmerülő problémákat, betegségeket, és a rájuk javasolt készítményeket. Bár vannak átfedések is, a listát elkészítettük külön kutyák és macskák részére is, hogy biztosan a megfelelő termékeket ajánlhassuk négylábú kedvencednek.

Idén táptartó vödröt hoz a Mikulás!
Idén táptartó vödröt hoz a Mikulás

Szeretnél egy nagy méretű táptartó vödröt (43 liter), amelyben kényelmesen tárolhatod a kutyusod eledelét? Akkor vásárolj most egyet az alábbi Bajorországban készült Happy Dog Sensible tápokból, és egy Happy Dog & Happy Cat mintás táptartó vödröt hoz hozzá ajándékba a Mikulás :)

Railey, a pincsi méretű golden retri
Railey

Railey maga a természet egy csodája; egy pincsi méretű golden retriver fazonú bűbájos teremtmény. Nagyot sétáltunk a fiatalemberrel. Rendkívül udvarias, figyelmes és előzékeny volt 🙂 Szeretem, ha észreveszi a kutyus, hogy ott vagyok a póráz másik végén!

Újra 10% extra töltősúllyal a FitActive Regular Beef, Hypo Lamb és Next Adult tápok az Okosgazdin
FitActive tápok +1.5 kg grátisz

A korábbi nagy sikerre és az iskolakezdési költségekre való tekintettel, úgy döntöttünk, hogy megismételjük a legnépszerűbb FitActive tápok nemrég végetért nyári promócióját, így most megint 10% extra töltősúllyal (+1.5 kg) kínáljuk töltősúllyal a FitActive Regular Beef és FitActive Hypo Lamb tápokat webáruházunkban. Sőt, ne feledkezz meg arról se, hogy augusztustól a FitActive Next Adult Hypo Lamb szintén +10% (+1.5 kg) extra töltősúllyal érhető el kínálatunkban, amely promóciót fentiekre tekintettel szintén meghosszabbítottunk. Két azonos zsák esetén extra csomagár kedvezményt adunk mindegyik táp esetében. Ne maradj le ezekről a rendkívül kedvező ajánlatokról.

Megint sok adomány érkezett Tőletek, köszönjük!
Gizmo az adományok mellett

Kedves Támogatók! Hála nektek, kedden ismét elvihettük az összegyűlt adományokat az Eb Árvaház védenceinek. Most Gizmót próbáltuk rávenni egy kis fotózásra, mérsékelt sikerrel :) Lássuk be, az asztalon csücsülés nem a mindennapi rutin része.