XiLong

A Xilong márkanév lehet, hogy sokak számára nem cseng túl ismerősen, viszont tény, hogy a főként akvarisztikai termékek gyártására specializálódott kínai székhelyű cég termékei elég régóta jelen vannak az online piac ezen szegmensében. A kiváló ár/érték arányuknak köszönhetően igen népszerűnek számítanak, és kifejezetten jól szerepelnek a külföldi terméktesztelő (product review) oldalakon. A Xilong termékpalettáján szó szerint minden megtalálható, amire csak egy édesvízi, vagy tengeri akvárium működtetéséhez, gondozásához szükségünk lehet. Ráadásul kiváló alternatívát jelentenek abban az esetben is, ha szűkebbre szabott, „szerényebb” a költségvetésünk egy akvárium projekt indításakor.

Online webshopunkban a Xilong akvarisztikai termékpalettájának gyakorlatilag a teljes felhozatalát megtalálhatod: akvárium szűrők (több modulos speciális változatok is), akvárium fűtők, powerhead fejek, vízpumpák, légpumpák, hőmérők, akvárium világítás (T5-ös és T8-as lámpatestek, akvárium üvegére csíptethető lámpák, fénycsövek, ledes, víz alatti változatok/UV lámpák). Természetesen az összes szükséges kiegészítővel és tartozékokkal is a rendelkezésedre állunk, legyen szó akár különböző méretű szűrőszivacsokról, szűrőtöltetekről, fénycsövekről, kompakt fénycsövekről, szilikon légpumpa csőről, levegő porlasztóról, mágneses algakaparóról, vagy éppen egy a vízcsere megkönnyítésére használható pumpás vízleszívóról.

Az online vásárlás révén nem csak pénzt, hanem jelentős mennyiségű időt is megtakaríthatsz! Megkímélheted magad a hagyományos vásárlás okozta kényelmetlenségektől, amikor az ember boltról-boltra jár, hogy mindent megkapjon, amire éppen szüksége van. Az otthonod kényelméből vásárolva viszont az összes terméket egy helyen beszerezheted tőlünk, ráadásul az általad megrendelt termékeket mindig a lehető legrövidebb időn belül szállítjuk ki neked!

Utoljára módosítva: 2024.02.13