Függőhinták, -fekhelyek kisállatoknak

Lehet, hogy sokak számára ez meglepően hangzik, de még az olyan kistestű rágcsálók is kifejezetten szeretik a kényelmes, puha pihenő- és alvóhelyeket, mint amilyen például az aranyhörcsög, a csuklyás patkány, vagy a dzsungáriai hörcsög. Hazánkban, a kisemlősöket házi kedvencként tartók körében az elmúlt pár évben nagyon népszerűvé váltak a vadászgörények is.

Ezek a viszonylag kistestű, karcsú ragadozók könnyen megszelídíthetőek, és elképesztő módon ragaszkodnak a gazdájukhoz. A tartásuk nem okoz különösebb nehézséget, amennyiben gondoskodunk a számukra szükséges minőségi eleségekről, a szórakoztatásukról (mivel rendkívül intelligens, értelmes állatok), illetve ha megfelelő módon kielégítjük a kényelmi igényeiket, ugyanis módfelett szeretnek a nap nagy részében lustálkodni. A faj rajongói tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy a vadászgörények kivétel nélkül és szó szerint imádják a kényelmes függőágyakat, bújóhelyeket, a puha, bélelt alagutakat, ahol kedvükre ejtőzhetnek, és kipihenhetik a roppant módon „megerőltető” életvitelük fáradalmait.

Online webáruházunk kínálatából többféle, az állat tartására szolgáló ketrec rácsának tetejére (vagy más részére) felfüggeszthető hintaágyat és egyéb alvó/pihenő alkalmatosságot beszerezhetsz a kedvencednek. Egyes termékek kifejezetten csak kistestű rágcsálók számára megfelelők (pl. rágcsálóknak készített függőágyak, felfüggeszthető hinta kuckók), míg mások elsősorban vadászgörényeknek ideálisak. Atz általunk forgalmazott termékek mindegyike biztonságos, toxikus vegyületektől mentes, minőségi alapanyagokból készül. Igen tartósak, könnyen beszerelhetők, és kellő mértékben ellenállnak az állat karmainak és fogainak is. Ha megleped a kedvencedet egy ilyen típusú szuperkényelmes fekhellyel, akkor biztos lehetsz benne, hogy ez lesz az egyik kedvenc pihenőhelye, ahova bármikor visszavonulhat a kíváncsi tekintetek elől egy kis szundizásra, ha éppen arra szottyan kedve.

Utoljára módosítva: 2024.02.13