Ti felkészültetek már a hűvősebb napokra?

Időkép, várható időjárás

Az előrejelzések szerint lassan véget érnek az ilyenkor megszokottnál melegebb napok és jó időre búcsút inthetünk a 20 fok feletti napközbeni hőmérsékletnek. És sajnos az esték is egyre hűvősebbek lesznek. Te és kedvenced már felkészültetek erre? Javaslunk pár praktikus terméket, amelyet kedvenced fajtájától függően, de nem árthat beszereznetek, még most, időben.

Elsőként ajánljuk figyelmetekbe az egyik legnépszerűbb fekhelyünket, az Agui Self-Warming önmelegítő portugál kutyafekhelyeket:

Önmelegítő kutyafekhely

Az Agui Self-Warming Mat - vagyis önmelegítő matrac - egy igazi különlegesség a piacon. A modern és fejlett gyártási technológiájának köszönhetően az ágy egy nagyon vékony alumínium réteget tartalmaz, melynek önmelegítő funkcióját a kutya súlya aktiválja. Nincs szükség töltésre vagy áramra, ez a technológia teljes mértékben önállóan működik. A termék több méretben és színben is kapható. Mosógépben mosható.


Persze nem csak a lakáson belül kell megóvnod kedvencedet a hidegtől. A rövidebb szőrű kutyák ugyanis igencsak fázhatnak egy-egy téli séta során. Ettől óvhatja meg őket egy esőkabát, pulcsi, széldzseki vagy meleg télikabát, amelyeket szintén széles választékban találsz meg nálunk.

Kutyaruha

Kutyaruháink praktikus és kényelmes viseletetet nyújtanak, megjelenésükben pedig modernek és ízlésesek.


Ha kijáró doromboló kedvenced van, akkor pedig a jelenlegi energia árak mellett az első gondolatunk egy praktikus macskaajtó beszerelése lehet. Szerencsére az Okosgazdi webáruházban igen széles választékban találsz különféle típusú, méretű és színű macskaajtókat:

Macska ajtó

A macskaajtók rendkívül praktikus eszközök, mivel segítségükkel megkímélheted magadat attól a bosszantó dologtól, hogy állandóan nyitogatnod kelljen a beltéri ajtókat, vagy a ház bejárati/terasz ajtaját, amikor a cicád úgy dönt, hogy ki akar menni, vagy éppen be akar jönni.

Külön is felhívjuk figyelmedet szezondindító macskaajtó akciónkra, amelynek keretében most 6490 Ft helyett 4990 Ft-ért (-23%) juthatsz hozzá egy akár ablakba, de üvegajtóba is beszerelhető macskaajtóhoz.


Tekid, díszhalad van? Igazság szerint télen rájuk is gondolnod kell, hiszen a lakás és az akvárium hőmérséklete is jelentősen csökkenhet, ha kint lehűl az idő. Szerencsére erre is van megoldás. Az Okosgazdin számos automata akváriumi fűtő közül válogathatsz, amelyekkel nagyban hozzájárulhatsz díszhalaid, víziteknőseid, vagy egyéb terráriumi kedvenceid komfortérzetéhez, egészségük megőrzéséhez.

Akváriumi fűtő

Nem árt tudnod, hogy a halak hidegvérűek, vagyis a testük hőmérsékletét a környezetük hőmérséklete határozza meg. A melegebb víz nem csak felgyorsítja anyagcseréjüket, de ezen kívül ellenállóbbá teszi őket a betegségek ellen, és az étvágyukat is növeli. És habár ez fajtától függően változhat, de a legtöbb díszhal a 25-29 °C közötti hőmérsékleten érzi igazán jól magát.


Hozzászólások 

Oszd meg a véleményed!

Utoljára módosítva: 2024.02.13