Farkaskonyha Új-Zélandi zöldkagylópor

Farkaskonyha Új-Zélandi zöldkaylópor az ízületek, porcok, inak támogatására. Magas biohasznosulású teljes, nem zsírtalanított zöldkagylópor 2,8-4% közötti glükozaminoglikán (GAG) tartalommal kutyáknak és cicáknak. Már kölyökkortól célszerű vele kiegészíteni az étrendet. Támogatja az ízületi porcok tápanyagellátását, elősegíti a porcképződést és az ízületekben lévő szinoviális folyadék képződését.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Az Új-Zélandi zöldkagylópor jellemzői:

  • Fagyasztva szárított, magas biohasznosulású, nem zsírtalanított, teljes zöldkagylópor. Természetes glükozaminoglikán (GAG) tartalma: 2,8 - 4%.
  • Támogatja a fejlődésben lévő ízületeket. Diszplázia, artrózis és más ízületi problémák esetén hasznos étrendkiegészítő. Megelőzési céllal kölyök, felnőtt, senior kutyáknak és cicáknak egyaránt ajánlott.
  • Értékes aminosavakban, nyomelemekben, taurinban gazdag

Mivel a természetes C vitamin javíthatja a hasznosulást, egészítsd ki kedvenced étrendjét csipkebogyóporral is!

Adagolás:

Ajánlott napi adag:

  • 0.5 g / 5 kg
  • 1 mérőkanál kb. 3g

Kúraszerűen, vagy folyamatosan is adható.

A megadott napi mennyiség csak általános ajánlás, a napi ajánlott bevitel egyedenként eltérő lehet, függ kedvenced étrendjétől, aktivitásától, életkorától.

Összetevők: 100% Új-Zélandi zöldkagylópor (100% perna canaliculus). Adalékanyagoktól és tartósítószerektől mentes.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13