FURminator szőreltávolító kefék háziállatokhoz

A Furminator a legjobb megoldás a hulló szőr elleni harcban! Gazdiként biztos, hogy szinte egész évben Nálad is téma a háziállatoddal kapcsolatos szőrápolás, és sajnos a tapasztalatok sokszor sem a kisállat, sem a gazdi számára nem túl pozitívak, ennek oka sokszor a nem megfelelő kutyakefe. A Furminator aljszőr kefe azonban szerencsére képes megoldást nyújtani számotokra. Eltávolítja az elhalt szőr nagy részét, így segít csökkenteni a vedlés okozta kellemetlenségeket. Rendszeres használat mellett ráadásul a fedőszőrzetet puhává és csillogóvá varázsolja. Hatékonyságát természetesen az internet-szerte olvasható Furminátor kefe vélemények is tükrözik - ezek a termékek milliók kedvenceivé váltak világszerte, hiszen régóta a leghatékonyabb „vedlés ellenes” eszközök a piacon. Az Okosgazdi webáruházban széles választékban kaphatóak a FURminátor termékek. Furminator macska, Furminator kutya, Furminator nyuszi kefe... Furminator hosszú szőrre, rövid szőrre... a gyártó mindenre és mindenkire gondolt, Neked csupán annyi a dolgod, hogy kiválasztod, melyik a házikedvenced fajtájának és szőrhosszának legmegfelelőbb Furminátor aljszőrkefe.

Hogyan, és milyen gyakran használható a Furminator aljszőr kefe?

A kedveinceinknél időről időre történő szőrritkítás nem egyenértékű és nem is összekeverendő a sima fésüléssel. A Furminátor kutyakefe az aljszőrzetben kilazult, már elhalt szőrök ellen igazán hatásos - tudod, ezek azok amik egy simogatás, hempergés vagy bundarázás után a ruhádon, a bútoron, a szőnyegen és még a két szobával odébb lévő zárt szekrényben is kikötnek. :) A legjobb eredmény elérése érdekében ezért érdemes heti rendszerességgel foglalkozni az aljszőrritkítással (egyszerre általában maximum 10-20 percig), így kordában tarthatók a mindenfelé fellelhető elhagyott szőrszálak. Az intenzívebb vedlési időszakokban, tavasszal és ősszel előfordulhat azonban, hogy akár ennél többször is meg kell ismételned a folyamatot.

Melyik a Te háziállatod számára legjobb Furminátor kefe?

Legyen szó kutyáról, macskáról, nyusziról vagy akár lóról, minden háziállatnak szüksége van a rendszeres és megfelelő szőrápolásra. Bundájuk ezáltal válik fényessé és puhává, és még a bőrének is jót tesz. Szép, karbantartott bundával szeretett kedvenced is boldogabb lesz, arról nem is beszélve, hogy a fésüléssel töltött közös, minőségi idő segít a kötődés kialakításában. Nem kell, hogy a szőrápolás macerás és fájdalmas legyen. A Furminator kefe segítségével változtasd ezt a tevékenységet finom mozdulatokkal, kellemes masszírozó érzéssel és sok simogatással megtöltött közös időtöltéssé.

A Furminator macska és a Furminator nyuszi kefe továbbá azért kiemelten nagy segítség ezen állatkák gazdijainak, mert használatával jelentősen lecsökken a tisztálkodásukat követő szőrlabda-képződés, ami "jó" esetben csak kisebb, feltakarítandó kellemetlenségekhez, rosszabb esetben orvosi beavatkozáshoz vezethet.

Utoljára módosítva: 2024.02.13