3 értékelés alapján

FURminator hosszú szőrű kutyáknak

Precíziós kefe az elhalt szőr eltávolítására, hosszú szőrű kutyák részére. A szőrt kiszedi de nem vágja el és nem is trimmeli azt. A Long Hair változat kifejezetten hosszúszőrű (5 cm-nél hosszabb szőrzet), vedlésre képes kutyák szőrzetének kezelésére ajánlott. A FURminator aljszőrkefe, hosszú szőrű kutyáknak akár 99%-ban eltávolítja a vedléstől kilazult szőrszálakat. Használja hetente egyszer-kétszer, alkalmanként 10-20 percig száraz szőrön!
Írj a termékről értékelést!

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A FURminator használatával garantáltan jobban csökkentheti a szőrhullatást, mint bármilyen más kefe, fésű vagy aljszőr kiszedő eszköz használatával. Az eszköz használatával 90%-kal csökkenthető a kutyák szőrhullása.

Az eszköz feje rozsdamentes acélból készült, finoman fogazott precíziós éle van. Ezt óvni kell mindenfajta sérüléstől, használaton kívül a védőburkot mindig helyezze vissza az eszköz élére.

A professzionális felhasználók, kutyakozmetikusok, groomerek világszerte használják és ajánlják a FURminator használatát! Garantált, hogy Ön sem fog benne csalódni!

Kérjük, vásárlás előtt, a teljes leírást olvassa el!

FURminator használata:

 • Győződjön meg arról, hogy kutyájának a szőre tiszta és tökéletesen száraz. A jobb eredmény elérése érdekében az eszközt közvetlenül az állatok fürdetése és a szőrzet tökéletes megszárítása után közvetlenül ajánlott használni.
 • Mivel a FURminator használata során rengeteg szőrt távolíthat el a kutya bundájából, célszerű olyan helyen használni az eszközt, amit könnyű kitakarítani, illetve porszívózni.
 • Az eszköz rozsdamentes acél fejét fektesse bele a kutya szőrébe, majd gyengéden húzza végig a szőrmentében az eszközt az állaton. Használja az eszközt kefe módjára és húzza végig a szőrön, de tartsa távol az állat bőrétől.
 • Használja hosszú, lágy mozdulatokkal az eszközt, és kerülje az egy területre korlátozódó erős végighúzását.
 • Különösen elővigyázatosan dolgozzon az állat érzékeny testtájainál (gyomortájék, lábak, ivarszervek és a végbéltájék). Soha ne nyomja rá nagyobb erővel a FURminatort az állat szőrére, mint amilyen erővel egy könnyed fésülést végezne!
 • A mélyre hatoló és durva eszközhasználat az állat bőrét kipirosíthatja és irritálhatja.

Érzékeny bőrű kutyáknak még az egyszerű kefélés esetén is fájdalmas bőr sérüléseket okozhatunk. Ezért,

 • ha a kutya bőrén kipirosodást,
 • vagy irritációt észlel,

ne használja tovább az eszközt!

Különleges utasítások:

Az eszköz használatának időtartama eltérő lehet az állat fajtájától illetve a szőrzet típusától függően. Mielőtt az eszközt használatba venné, alaposan vizsgálja meg az állatot, amelyet kezelni kíván, hogy meg tudja állapítani:

 • Csomós, filces-e a szőrzet: Ha összecsomósodott, filces a szőrzet, ne használja az eszközt! Vigye el kedvencét egy hivatásos kutyakozmetikushoz, ahol az professzionális kezelésben részesíti kedvencét(megfürdetik, megszárítják esetleg kifésülik a szőrét). A FURminator használatát csak tiszta csomómentes szőrzetű állaton végezze!
 • Sérülések, vágások, sebek, sérült bőrfelületek esetén: Az állatok szőrzete eltakarhatja a bőrön levő sérüléseket, sebeket, tehát meg kell győzödnie arról, hogy ilyen elváltozások nincsenek az állat bőrén. Ha sérült a bőr ne használja az eszközt! Vigye el kedvencét állatorvoshoz, ahol az a szükséges kezelést megkapja!

Az állat egészségi állapotában, táplálkozásában beálló változás, rendkívül erős szőrhullást, vedlést válthat ki. Ilyen esetben kérje állatorvosa szakértő segítségét!

A FURminator csak a vedlésre, szőrhullatásra képes fajtákon használható, nem szabad használni olyan kutya és macska fajtákon, amelyek nem vedlenek.

Kapható méretek:

 • Small (1-10 kg)
 • Medium (10-25 kg)
 • Large (25-50 kg)
 • Giant (50 kg feletti kutyák)

Értékelések (3)

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Vásárlóink írták a termékről

Ajánlás, reklám, saját kutatás, esetleg más alapján választottad konkréten a FURminator hosszú szőrű kutyáknak terméket?

Kolléganőm ajánlotta

Milyen fajtájú, életkorú házi kedvencnek vetted?

Közepes testű, 5-8 cm hosszú szőrű kutyáknak. 1,5 éves-6 éves korúig.

Mennyire vált be a FURminator hosszú szőrű kutyáknak? A termék kialakítása megfelelő a célra, könnyű vele eltávolítani az elhalt szőrzetet?

Könnyű használni, első alkalommal egy szemetes vödörnyi szőrt fésültem le 3 kutyáról. Érdemes rövidnadrágban végezni a műveletet, mert a nadrágom szőrösebb lett, mint a kutya. Nagyon jó termék, gyakran fogom használni. Jó a kialakítása, könnyű használni.

Milyennek találod ezt a FURminator hosszú szőrű kutyáknak terméket ár/érték tekintetében? Ha ismersz, kipróbáltál már más hasonló terméket is, akkor ahhoz képest milyennek mondanád ennek a használhatóságát?

Első pillanatra kicsit drágának találtam, de strapabíró, masszív, és ez valószínű évekig fog tartani. Más olcsóbb fésűt is kipróbáltam, 2-3 használat után pedig dobhattam ki. Így ez jobban megérte. Ráadásul hatékonyabb.