Terráriumi dekoráció

Ha hüllőt, vagy egzotikus kétéltűt szeretnél az otthonodban terráriumi körülmények között tartani, akkor tisztában kell lenned az adott faj igényeivel és a különböző szükségleteivel is. Ehhez csupán annyit kell tenned, hogy a világhálón utána nézel (pl. a Wikipedián), hogy milyen a tartani kívánt faj természetes élőhelye, mivel ennek tudatában könnyen berendezheted a lakóhelyét. Terráriumban számos, különféle hüllő- és kétéltűfajt lehet tartani, azonban teljesen nyilvánvaló, hogy más típusú terrárium szükséges egy amazonasi esőerdei nyílméreg békának, mint egy félsivatagi élőhelyről származó gekkónak.

Ha már eldöntötted, hogy milyen fajt akarsz tartani, és beszerezted a megfelelő méretű és kialakítású terráriumot, terrárium technikát (terrárium világítás, fűtés stb.), illetve az egyéb kiegészítőket (hőmérő, páratartalom mérő stb.), akkor rátérhetsz a következő lépésre, azaz a terrárium berendezésére. Ehhez a webshopunkban minden szükséges dekorációs tárgyat is megtalálsz, legyen szó akár műnövényekről, talajról, kövekről, sziklákról, barlangokról, búvóhelyekről, faágakról. Természetesen a te ízlésedre van bízva, hogy milyen típusú dekorációs elemek mellett teszed le a voksodat. Ha egy olyan terráriumot akarsz létrehozni, ami kissé „extrémebb” a klasszikus, természetes élőhelyekre hasonlító változatoknál, akkor nálunk ehhez is találsz megfelelő dekorációs tárgyakat, például dinoszaurusz-, vagy állatkoponya utánzatokat (pl. Exo Terra T-Rex koponya), így teljesen egyedi megjelenésűvé teheted a kedvenced lakhelyét.

A nálunk kapható terrárium dekorációk kiváló minőségűek, semmilyen toxikus hatású anyagot nem tartalmaznak, így semmiféle veszélyt nem jelentenek a terráriumi élőlényekre nézve. A hatalmas termékválasztéknak köszönhetően a segítségünkkel könnyedén berendezhetsz egy szubtrópusi kígyófaj, egy szárazföldi teknős, vagy akár egy trópusi kaméleon számára megfelelő lakóhelyet is.

Utoljára módosítva: 2024.02.13