Farkaskonyha Kollagén Hydrolysat

Farkaskonyha Kollagén Hydrolysat az ízületek, inak, porcok egészségéért. Stimulálja a kutyák porcképződését, javítja a sporttraumák, balesetek, műtétek utáni regenerációt, növeli az ízületek terhelhetőségét. 100% természetes sertéskollagén.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A kollagénről:

  • A kollagén stimulálja a kutyák porcképződését, támogatja a sporttraumák, balesetek, műtétek utáni regenerációt.
  • Sérülést követően, valamint idősebb kutyák, sportkutyák étrendjének kiegészítésére ajánlott.
  • A kollagénrostok mennyisége meghatározza az inak szakítószilárdságát, amely az életkor előrehaladtával csökken. Ennek eredménye lehet az ízületi fájdalom, a jól hallható recsegés-ropogás és a körmök töredezettsége.
  • Mivel a kollagén a bőr, a szőr, a karmok természetes alkotóeleme is, támogatólag hat rossz bőr és szőrminőség és töredezett karmok esetén is.

Mivel a természetes C vitamin javíthatja az ízületvédők, így a kollagén hasznosulását is, ha teheted, egészítsd ki kedvenced étrendjét csipkebogyóporral is!

Adagolás:

Ajánlott napi adag:

  • 1 g / 5 kg
  • 1 mérőkanál kb 3 g

Kúraszerűen, vagy folyamatosan is adható.

A megadott napi mennyiség csak általános ajánlás, a napi ajánlott bevitel egyedenként eltérő lehet, függ kedvenced étrendjétől, aktivitásától, életkorától.

Összetevők: 100% hidrolizált sertéskollagén

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13