Sera akváriumi és kerti tavi díszhaltápok és felszerelés

A németországi Sera cég termékei napjainkra világszerte a minőség szinonimájává váltak. A Sera, hazánkban először a díszhaltápok piacára lépett be a prémium minőségű termékeivel, majd ezt követően az akvarisztikai eszközök, kellékek, illetve az akvárium, terrárium működtetéséhez szükséges Sera márkájú műszaki berendezések is megjelentek a boltok polcain, és a világhálónak köszönhetően az online websáruházak kínálatában is.

Az Okosgazdi.hu online webshopja minden túlzás nélkül a Sera termékek egyik kimeríthetetlen tárháza. Nálunk a Sera által gyártott összes díszhaltáp típust, speciális eleséget (garnéláknak és puhatestűeknek készült tápokat egyaránt) megtalálod, és természetesen a kerti tavi halak (koi pontyok, aranyhalak), valamint a hüllők (pl. teknősök) számára készített eledeleket is. Emellett igen sok Sera márkájú akvarisztikai kiegészítővel és műszaki berendezéssel is találkozhatsz a kínálatunkban (talajporszívók, haletetők, fényvetők/reflektorok, hőmérők, belső szűrők, légpumpák, vízmelegítők, külső szűrők, Co2 rendszer, higrométer, pH-szint ellenőrző készülék stb.)

Minden akvaristának szüksége van az akvárium szakszerű gondozáshoz néhány „alap” víztesztre, amelyek révén könnyen ellenőrizhetőek a fontosabb vízértékek (ammónia, nitrit, nitrát, foszfát stb). Nálunk a Sera cég összes víztesztje megtalálható, így bármelyikre legyen is szükséged (akár egy komplett, mindennel felvértezett teszt box-ra), néhány kattintással, megrendelheted. A víztesztek mellett vízkezelő/vízelőkészítő készítményeket, növénytápokat is vásárolhatsz tőlünk.

Sajnos még egy szakszerűen gondozott akváriumban is előfordulhatnak különféle díszhal betegségek. Ezek kezelése a megfelelő hal gyógyszerek nélkül 1-2 kivételtől eltekintve nem megoldható. Az általunk forgalmazott Sera halgyógyszerekkel sikeresen veheted fel a harcot a bakteriális eredetű és gombás fertőzésekkel, illetve a külső élősködők okozta betegségekkel szemben is.

Utoljára módosítva: 2024.02.13