Sera Reptil Carnivor teljesértékű eleség víziteknősöknek

A Sera Reptil Carnivor hüllőtáp kitűnően alkalmas vízi teknősök és más húsevő hüllők táplálására. Íz- és illatvilága miatt a teknősök előszeretettel fogyasztják.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Sera Reptil Carnivor eleség két komponensből áll össze. A gyűrű kiegyenlített, magas tápértékű proteinekből áll, amelyek a hüllők természetes táplálékában is előfordulnak, és fontos telítetlen omega-3 és omega-6 zsírsavakkal vannk dúsítva. A magban létfontosságú vitaminok és ásványi anyagok vannak. Az optimális kalcium és foszfor koncentráció gondoskodik a páncél és a csontváz növekedéséről.

Összetevők: halliszt, kukorica keményítő, búzasikér, búzaliszt, sörélesztő, teljes tojáspor, halolaj, gammarus, tengeri alga, zöldkagyló-, krill, fokhagyma.

Analitikai elemzés: nyersfehérje 37,4%, nyers zsír 6,2%, nyers rost 5,6%, nedvesség 5,2%, nyers hamu 7,5%, kalcium 2,0%, foszfor 1,0%

Vitaminok és provitaminok: A-vitamin 37.000 NE / kg, D3-vitamin 1800 IU / kg, E-vitamin (D, L-α-tokoferol-acetát) 120 mg / kg, B1-vitamin 35 mg / kg, B2-vitamin 90 mg / kg, stabilizált C-vitamin (L-aszkorbil-monofoszfát) 550 mg / kg

Nyomelemek: Fe (E1) 10,9 mg/kg, Cu (E4) 0,5 mg/kg, Mn (E5) 0,3 mg/kg, Zn (E6) 10,4 mg/kg

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.