Belcando szuperprémium német kutyaeledelek

A Németországban gyártott szuper prémium minőséget képviselő Belcando azok választása, akik nem ismernek ellentmondást kutyájuk táplálásában. Mivel minden kutyának egyéni táplálási követelménye van, így ennél az 1963-as alapítása óta családi tulajdonban lévő német kutyatáp gyártó vállalatnál folyamatosan azon dolgoznak, hogy az állat korának és méretének megfelelő, lehető legjobb kutyaeledelt készítsék, fejlesszék ki. A Belcando végig kíséri kutyád életet az elválasztástól az idős korig, annak egyedi igényeit maximálisan figyelembe véve, legyen szó normál igényű vagy akár sport-, és munkakutyáról, kistestű- vagy táplálékallergiás, kölyök vagy idős kutyáról.

A Belcandonál minden a legjobb kutyaeledel előállításáról szól. Ahhoz, hogy a különleges ízhatást és szuperprémium minőséget elérjék, kizárólag válogatott összetevőket használnak receptúráikban. A változatos és teljesértékű táplálék előállítása érdekében több táp esetében is különböző fehérjeforrásokat (pl. hal, hús, tojás) kombinálnak. A Belcando kutyatápokat magas állati fehérje tartalom jellemzi és kizárólag emberi fogyasztásra is alkalmas hozzávalókból készülnek, tartósítószer, mesterséges színező- és ízfokozók hozzáadása nélkül.

A Belcando filozófiáját a holisztikus szemlélet jellemzi. A vállalatnál vallják, hogy minden alkotórész, amit egy kutyatáp tartalmaz, illetve az azok közötti kölcsönhatás kihat a kutya életerejére, egészségére és élettartamára. A táplálék és egészség közti kölcsönhatás sokrétű. A minden részletet figyelembe vevő, holisztikus szemlélet eredménye a Belcando, amely a kutya életerejét, az összetevők természetes egyensúlyán keresztül őrzi meg.

A Belcando kínálatában egyaránt megtalálhatóak a száraztápok, a konzerv- és alutasakos kutyaeledelek, valamint a speciálisan kutyáknak kifejlesztett vitaminok és táplálékkiegészítők. Ismerd meg a kínálatot és próbáltasd meg a kutyáddal a korának, testméretének és aktivitásának megfelelő eledelt, majd győződj meg róla te magad is, hogy mennyire ízlik neki, milyen szép lesz a szőre, vagy mennyire egészségesen csillog a szeme. És persze az sem egy utolsó szempont, hogy a bevitt tápanyag mennyiségből mennyi marad emészthető formában az állatban és mennyi kerül vissza a szabadba.

Utoljára módosítva: 2024.02.13