A gabonamentes Belcando tápokhoz most 6 db marhás konzerv ajándékba - Kivételes ajánlat!

Az Okosgazdi webáruházban elérhető legújabb promóciónk keretében most 6 db kiváló minőségű, egyenként 400 g-os kiszerelésű Belcando marhás (+ burgonya és borsó) konzervet adunk ajándékba minden 12.5 kg-os Belcando Grain-Free (gabonamentes) kutyatáphoz. Az ajándék értéke 8090 Ft.

Ha két zsákkal vásárolsz ugyanabból a tápból, akkor extra kedvezményt kapsz az árból (lásd a termékek oldalán) és természetesen a 2 x 6 db konzervet is küldjük. Mind a száraztápok, mind pedig a konzerves eledelek a Belcando németországi családi üzemében készülnek.

A promócióban elérhető gabonamentes Belcando kutyatápokat itt találod >>

Belcando GF akció

Belcando = Németország Legjobb Kutyatápja!

A szuperprémium minőséget képviselő Belcando azok választása, akik nem ismernek ellentmondást kutyájuk táplálásában. A tavalyi évben a FocusMoney Németország Legjobb Kutyatápja címmel díjazta a Belcando-t.

A Belcando-nál minden a legjobb kutyaeledel előállításáról szól. Ahhoz, hogy a különleges ízhatást és szuperprémium minőséget elérjék, kizárólag válogatott összetevőket használnak receptúráikban. A Belcando kutyatápokat magas állati fehérje tartalom jellemzi és kizárólag emberi fogyasztásra is alkalmas hozzávalókból készülnek, tartósítószer, mesterséges színező- és ízfokozók hozzáadása nélkül.

Ezt érdemes tudnod az ajándékba adott Belcando konzervekről

A Belcando marhahúsos, burgonyás és borsós konzerv egy kiváló minőségű nedveseledel kutyád számára. Természetes összetevői ellenőrzött német gazdaságokból származnak. A készítés során nem használnak húspépet, hanem csak gondosan megfőzött darabos minőségi hús kerül a konzervekbe. Telítetlen zsírsavakban gazdag értékes bogáncsolajat is tartalmaz.

Belcando konzerv marhahússal, burgonyával és borsóval

Oszd meg a véleményed!


Hozzászólások 

Utoljára módosítva: 2024.02.13