Purina One Mini

Ragyogó szemek, fényes szőrzet, játékos személyiség - ezek a kisállat egészségének legárulkodóbb jelei. Mindez a megfelelő táplálékkal kezdődik.

A Purinánál több mint 85 év tapasztalatával a hátuk mögött elmondhatják, hogy szakértői szinten ismerik a kisállatok tápanyagszükségletét. Elkötelezetten dolgoznak olyan receptúrák kifejlesztésén, amelyek ízletességük mellett az állatok egészségének, jóllétének és élettartamának egyaránt a javát szolgálják.

A Purina One Mini kistestű kutyáknak készült eledelek - beszéljünk száraztápról vagy akár alutasakos nedveseledelről - nem csupán ízletesek, hanem olyan kombinációban tartalmaznak húst, halat, zöldségeket, gabonákat, vitaminokat és ásványi anyagokat, hogy azok teljes értékű és megfelelő mértékben kiegyensúlyozott táplálékot biztosítsanak. Antioxidánsokkal az erős immunrendszer támogatásáért, magas fehérjetartalommal, fontos tápanyagokkal, mint az omega-3 és -6 zsírsavak, valamint esszenciális vitaminokkal és ásványi anyagokkal az egészséges bőrért és szőrzetért ... továbbfejlesztett táplálás a kistestű kutyák igényeihez igazítva.