Hüllőknek

Ha az ember hüllőt tart az otthonában, legyen szó akár egy szárazföldi vagy vízi teknősről, kaméleonról, gekkóról, varánuszról stb. akkor a megfelelő méretű lakóhely (terrárium) mellett az adott faj számára optimális táplálékról és a szakszerű, problémamentes tartásához szükséges egyéb kiegészítőkről is gondoskodnia kell.

Webshopunkból a minőségi hüllőeleségek mellett az általad tartott hüllőfaj számára szükséges összes egyéb kiegészítőt, terrárium dekorációs elemet, terrárium világítást, párásítót, etetőcsipeszt, vízmelegítőt stb. is pár kattintással megrendelheted. Nálunk mindent egy helyen megtalálsz, így megkímélheted magad a hagyományos vásárlás kényelmetlenségeitől is. A hüllőeleségek és a terrárium működtetéséhez szükséges berendezések, illetve egyéb praktikus kellékek mellett különféle, kifejezetten hüllők számára gyártott táplálékkiegészítőket és multivitaminos készítményeket is vásárolhatsz tőlünk, így a kedvenced immunrendszere mindig kellően fel lesz vértezve a hüllőkre veszélyt jelentő fertőzésekkel és betegségekkel szemben.

Termékeink között olyan dizájnos etetőtálakat is találsz, amelyek kinézetre nem sokban különböznek egy klasszikus sziklától, így remekül mutatnak egy sivatagi, vagy félsivatagi jellegű terráriumban. Természetesen speciális itatókat/ivó kutakat és eleségadagolókat (pl. kukactál, termeszdomb, etetőszikla) is beszerezhetsz tőlünk, amelyek rendkívül látványos kinézetűek és nagyban megkönnyítik a kedvenced élő eleségállatokkal történő etetését.

Utoljára módosítva: 2024.02.13